Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Wijdemeren

Een leuk kinderfeestje in Wijdemeren is om te gaan naar het kasteel wat hier in de omgeving staat. Op dit kassteel zijn dan ook veel verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kun jij jezelf verkleden als een echte ridder of als een prinses en vervolgens dien je op zoek te gaan naar verschillende schatkisten. Nadat je de geheime kamers hebt ontdekt kun je mee gaan doen met de verschillende middeleeuwse spellen. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het sprookjesachtige kasteel dat zowel door jong als oud wordt aangeprezen als iets ergs leuk. Zo zijn er dagelijks veel rondleidingen en ook zorgen kastelen altijd voor een mooi uitzicht.
De meest uiteenlopende kinderfeestjes in Wijdemeren in één handig overzicht

Een ander leuke mogelijkheid voor een kinderfeestje in Wijdemeren is een mini safari. Zo is er in de buurt van Wijdemeren een heuse dierentuin te vinden waar je kunt genieten van het bekijken van alle dieren terwijl je in een auto zit of op een boot. Zo kun je de verschillende dieren bekijken terwijl je een boot tocht maakt maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf op veel plekken rond te lopen. Ook zijn er veel verschillende speel toestellen en kun je kiezen om een lekker ijsje te eten of een lekker portie friet met een snack.


Snel een kinderfeestje in Wijdemeren vinden

Een andere leuke mogelijkheid is om een speurtocht te organiseren bij jou thuis. In de buurt van jouw woning kun je een speurtocht uitzetten met verschillende opdrachten die voltooid moeten worden. Bij het einde wacht er dan een leuke beloning op de kinderen. Je kunt deze pakketten helemaal kant en klaar bestellen en dus hoef je dan niks meer aan te schaffen. Uiteraard is het ook mogelijk om de speurtocht door anderen uit te laten zetten zodat jij je helemaal nergens meer druk over hoeft te maken. De speurtochten zijn verkrijgbaar in verschillende thema's. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een griezelig thema maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld voor een Disney speurtocht of een sportieve speurtocht uit te zetten waarbij je verkleed kunt gaan.