Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Voetbal speurtocht voor stoere kids

Leuke voetbalspeurtocht voor stoere kidsComplete pakketten voor de leukste kinderfeestjes op eigen locatie.


Suus kinderfeestjes bied de leukste pakketten aan voor complete kinderfeestjes die je bij je thuis kan doen. In het pakket zit echt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd "voetbal" kinderfeestje, ben je direct benieuwd hoe het eruit ziet? Klik dan hier
 

Ben jij het nieuwe voetbaltalent?

Wie wil er nou niet het nieuwe voetbaltalent zijn van de coach Johan Diksap? Een leuke uitdaging voor stoere kids die dol zijn op voetbal!
 
Je krijgt een unieke inlogcode voor een geheime webpagina waarop je een speciaal filmpje kan zien! Hoe spannend is dat? Daarna ga je op pad met je speciale voetbalpas en verdien je stickers voor in je pas door leuke voetbal opdrachten te doen.
 
Is je pas vol? Stuur dan een foto van je ledenpas aan de coach.
 
Misschien krijg je wel antwoord en verdien jij een echt voetbal diploma!

We wisten niet zo goed wat voor feestje we moesten organiseren voor onze zoon. Hij is onlangs begonnen met voetbal en vind dit erg leuk. Zo kwamen we bij dit feestje uit! En wat een succes zeg! We konden vanuit huis zo een leuke speurtocht uitzetten door de wijk via diverse voetbalveldjes en speeltuintjes en we hebben alleen maar vrolijke kinderen gezien. Vol enthousiasme gingen ze starten na het filmpje en hebben ze allemaal trots hun diploma behaald!
Door Ellen,
Ideeal voor als je totaal niet creatief bent maar wel een leuk feestje wilt! Echt een aanrader
Door Marleen,
Erg leuk feestje gehad dankzij dit leuk pakket. Ik zou het wel aanraden voor de wat kleinere kinderen. Grote broer deed ook mee maar gelukkig konden we voor hem de spelletjes wat moeilijker maken. Dus erg veelzijdig
Door Quincy,

Een complete speurtocht met het thema Voetbal.


Complete speurtocht vol voetbalspellen

Zoek jij een leuk kinderfeestje voor stoere kids die graag van voetballen houden? En vind je het lastig hoe je ze moet vermaken? Het kan echt heel gemakkelijk met een beetje hulp van dit complete pakket. Succes en plezier gegarandeerd!
 
Het pakket is ideaal voor een leuk feestje op iedere gewenste locatie. Een compleet pakket waar alles in zit waardoor je direct aan de slag kan. Als je je bestelling hebt afgerond, krijg je direct in je mailbox het complete draaibok en de toegang tot de unieke webpagina die de speurtocht extra spannend maakt met een filmpje.
 
Via de post ontvang je de rest van het pakket met o.a. diploma's en de voetbalpassen.
 
Het leuke van dit feestje is dat je zelf de route kiest waardoor het dos op iedere locatie gevierd kan worden.Daarnaast kun je zelf ook kiezen welke spellen je wilt spelen. Je hebt een paar kleine dingetjes nodig voor de spellen zoals bv voetballen maar zodra je die hebt kun je gaan beginnen.
 
Extra's
Je ontvangt diverse prints en extra info over evt extra spelletjes zodat je je feestje nog completer kan maken.
 

Waar bestaat het pakket uit?

Digitaal (direct na afronden van je bestelling) ontvang je 
 
- een compleet speurtocht-draaiboek
- toegang tot de interactieve webpagina
 
Via de post ontvang je enkele dagen na het afronden van je bestelling
 
Alles wat je nodig hebt voor de speurtocht. In het pakket zitten diploma's stickers en een spelposter. Daarnaast voor  ieder kind een kleurplaat en een ledenpas. Ook vind je in het pakket de kaartjes waarmee je de speurtocht route kunt uitzetten.
 
In het pakket zit een compleet feestje voor 10 kinderen. Heb je meer kinderen denk dan aan een aanvulset die we ook in ons assortiment hebben.
 
Wil je meer info over dit geweldige feestje KLIK HIER
 
 
 


Contact gegevens


Voetbalfeestje voor stoere kidsKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Voetbalfeestje voor stoere kids