Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Wil jij ook een profiel op kinderfeestjes.nl?

GRATIS 10 tips voor meer aanvragen

Ben jij een aanbieder van kinderfeestjes en op zoek naar meer aanvragen?  Dan weet je ook hoe moeilijk het kan zijn om aan aanvragen te komen. Want ook al heb je een geweldig concept, je moet wel zorgen dat je in contact komt met de juiste doelgroep van ouders en verzorgers. Dit valt echter niet mee. Het tegenstrijdige is dat er overigens wel een enorme vraag is naar kinderfeestjes. Best logisch, een kinderfeestje is immers een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor het kind. Vaak ziet het kind er al maanden reikhalzend naar uit. Dit geldt overigens ook voor de feestjes van vriendjes en vriendinnetjes. De kinderen wachten in spanning af en proberen te raden wat er dit keer op het programma staat.
 
Download hieronder 10 tips voor meer aanvragen en zie wat kinderfeestjes.nl voor jou kan betekeken


Initiatiefnemer Alex Buijk over het ontstaan en de visie van Kinderfeestjes.nl

Als B2B goochelaar ken ik de momenten dat het lastig is om klanten te scoren voor je bedrijf. Ondanks dat ik weet dat acquisitie een van de belangrijkste aspecten is, vind ik dit, zoals mening ander, niet leuk om te doen. Om die reden ben ik een aantal jaar geleden aan de slag gegaan om wel aan aanvragen te komen, zonder dat ik daar daadwerkelijk acquisitie voor hoefde te plegen. Zo ben ik aan de slag gegaan met internet marketing. Nu, zo'n 3 jaar verder heb heb ik maandelijks tientallen aanvragen voor mijn eigen business en help ik ondernemers om meer aanvragen te scoren via het internet. Nu ik de klappen van de zweep ken m.b.t internet marketing ben ik gaan nadenken hoe ik mijn collega entertainers ook hiermee verder kon helpen. Vandaar het ontstaan van dit platform.

Kinderfeestjes.nl is het marketingplatform voor aanbieders van kinderfeestjes waarbij je letterlijk niks hoeft te doen, wij halen de aanvragen voor jou binnen.

In Nederland wonen maar liefst 7,5 miljoen gezinnen. 33% van deze gezinnen heeft jonge kinderen. Al deze kinderen vieren één keer per jaar hun verjaardag. En zo’n verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een leuk feestje. Met deze gedachte in het achterhoofd is dit platform opgericht. Door middel van SEO strategieën wordt deze doelgroep naar de website getrokken zodat vraag en aanbod bij elkaar wordt gebracht. Ouders van bijna jarige kinderen worden zo in contact gebracht met adverteerders uit hun regio zodat ze op ideeën worden gebracht wat ze met het kinderfeestje van hun kind gaan doen. Dit gaat via een volledig automatische methode waardoor je als adverteerder letterlijk niks hoeft te doen, maar wel aanvragen in je mailbox gaat ontvangen van de ouders. En dat ziet er als volgt uit...


Dit is wat je krijgt wanneer je meedoet met Kinderfeestjes.nlExclusiviteit

Als aanbieder van kinderfeestjes kun jij flink profiteren van een advertentie op Kinderfeestjes.nl. Onze website genereert hoge bezoekersaantallen. Vrijwel al deze bezoekers zijn gericht op zoek naar feestjes voor kinderen in verschillende leeftijden. Ouders zoeken vaak op een bepaalde categorie zoals ‘kinderfeestje thuis vieren’, ‘kinderfeestje op locatie’ of ‘entertainment op jouw kinderfeestje’.


Wij regelen jouw aanvragen

Tegelijkertijd krijg jij als aanbieder door middel van jouw advertenties op deze website toegang tot een enorme doelgroep van potentiële klanten. Samenvattend kunnen we wel zeggen dat wij er met deze website voor zorgen dat vraag een aanbod beter op elkaar afgestemd worden.


Geen afdracht over je boekingen

Als adverteerder hoef jij je als geen zorgen te maken voor extra kosten. We werken met een standaard bedrag, boekingen via ons platform zijn geheel jouw eigen winst.


Ook meer kinderfeestjes organiseren in 2018? 

Download hieronder 10 tips voor meer aanvragen en zie wat kinderfeestjes.nl voor jou kan betekeken