Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

De allercoolste kinderfeestjes in Noord-Holland

Bij Tante Suus kan en mag bijna alles!Fun, feest en gezelligheid bij Tante Suus!


Tante Suus is dé plek in Heerhugowaard voor fun, feest en gezelligheid! Je vindt bij ons de allercoolste kinderfeestjes, diverse arrangementen en workshops voor volwassenen én gezellige activiteiten voor gezinnen. Ook organiseren we regelmatig leuke events. De ideale plek dus om gezellig samen met vrienden, familie, collega’s en/of je kinderen een leuke tijd te beleven!

Bij Tante Suus kan en mag bijna alles! Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan contact op, we denken graag met je mee!

Zien we je snel?


Tot in de puntjes geregeld. Vriendelijk personeel, erg leuk met kinderen. Aanrader.
Door Inge de Groot,
Wat een top locatie voor een verjaardagsfeestje. Goed georganiseerd met leuk personeel. Echt een aanrader en wij komen zeker terug!!
Door Saskia,
Superleuke plek voor originele kinderfeestjes. Zelf 🍕 pizza bakken, schilderen, gamen, verkleden en veel meer. Echte aanrader.
Door Coen Hoefsloot,
Verjaardagsfeestje gedaan bij tante Suus. Cake versieren, limonade erbij ( deksels bekers aan vervanging toe) en cadeautjes uitgepakt. Daarna de escaperoom in. De kinderen (10/11jaar) waren erg enthousiast. Daarna nog even vrij gespeeld. Er is veel te doen. Springkussen, rollerskaten, gamen, crea aktiviteiten en meer. Goede sfeer, jong en vriendelijk personeel. Er is veel mogelijk en te overleggen.
Door Sandra B,

De leukste feestjes voor jouw verjaardag!


Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Of kom je gezellig op visite & lekker spelen? Tante Suus heeft voor iedere leeftijd wat om uit te kiezen! 

We starten eerst met limo en cake versieren, daarna heb je de tijd om te springen in het disco springkussen. Welk liedje kies jij? Of trek je eerst skeelers aan om alle andere hoeken te ontdekken? Daarna gaan we verder met jouw gekozen feest! Met jouw persoonlijke begeleider ga je aan de slag in de keuken, buiten bij de graffiti of in onze lasergame area? Na jouw gekozen feest is het tijd om je eigen pizza te maken. Je mag hem helemaal zelf rollen en versieren. Is dat niet lekker? Als alle buikjes vol zijn, dan krijgen jullie natuurlijk nog een ijsje als toetje! Als dat geen geslaagd feestje is?

Beautyfeest, expeditie, huttenbouw, frozen, slijm, lego of escape room feest? Noem het maar op. Of heb je zelf nog ideeën? Laat het ons weten en dan helpen we je samen om er een top feest van te maken! 

Meer informatie per feestje staat allemaal op onze website. Zien we je snel? Contact gegevens


Tante Suus
Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Tantesuushhw Instagram pagina
Bezoek onze Tante Suus Facebook pagina
Bezoek onze Tante Suus TikTok pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Tante Suus