Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Het leukste freerun Kinderfeest!

Leer de tofste sprongen, tricks en salto'sFreerunfeestjes - een verjaardag om nooit te vergeten!


Een verjaardag om nooit meer te vergeten vier je bij ons! Tijdens een freerunfeestje leer je wat freerunnen is. Je maakt gave sprongen, salto's en andere gave tricks. Daarnaast worden de feestjes gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste tricks te zien krijgt. De jarige krijgt uiteraard een cadeau, namelijk een echt JUMP freerun shirt en een JUMP freerun polsbandje!
 

Een leuk actief feestje! Dit was precies wat wij voor ons zoontje voor ogen hadden. Van over obstakels springen en klimmen naar salto’s maken in een schuimbak, erg gevarieerd dus! Een genot om naar te kijken, en de kinderen hebben ook ontzettend veel plezier gehad!
Door Bert,
Het was voor de jongens een onwijs leuke ervaring. Ze kregen zeer goede begeleiding en de trainer was erg leuk met de kinderen. Zelfs de taart was in freerun thema, al met al een geslaagd feestje!
Door Yvonne,
Super leuk feestje, ondanks dat de kinderen geen ervaring hadden vonden ze het geweldig. Zelfs voor ons was het erg leuk om de kinderen bezig te zien.nAan het einde hebben we nog een leuke groepsfoto gemaakt.nEen echte aanrader!
Door Maaike,


Contact gegevens


JUMP freerun Woerden
Kuipersweg 27
3449JA Woerden

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Youtube pagina
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van JUMP freerun Woerden