Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Beleef het jachtseizoen vol spanning en avontuur.

Ga op jacht en speel een spannend spel.Citygame in style van het jachtseizoen


Wat houdt citygame het jachtseizoen in?

Een citygame (stadsspel) is een uniek spel wat werkt op gps. Met behulp van een telefoon kun je een geweldig spel spelen in de buitenlucht.

Tijdens het spel het jachtseizoen spel, speel je samen met je vrienden de rol van crimineel en als een jager. Je kunt winnen door zoveel mogelijk punten te halen. We hebben wat feitjes op een rij:

  • Kinderfeestje van het jaar vanaf 10 jaar
  • Je kunt het overal spelen, ieder dorp/stad of woonwijk.
  • Speelduur 90 minuten
  • Speel wanneer je wilt
  • Direct starten na je online bestelling, vanaf 9,50 p.p.
  • Compleet pakket inclusief checklist handige tips en spelcode
Om direct naar het feestje te gaan klik dan hier.

Onze zoon wilde graag toch iets leuks doen met zijn vrienden op zijn verjaardag en aangezien ze allemaal fan zijn van dit programma hebben ze echt een top dag gehad. Mega fanatiek waren ze en dat voor pubers van 13!
Door Fam de klerk,
Leuk spel voor grotere kids, tieners, pubers. Ze kunnen op stap met hun mobiel om een leuk spel te spelen met elkaar. Ze hebben zich goed vermaakt
Door Anoniem,

Spannend feest voor kids vanaf 10 jaar


 
Verstop je in bosjes, speeltuinjes of achter vuilnisbakken maar zorg dat je uit handen blijft van de jager/hunter(s)! Een feest/spel vol avontuur spanning en plezier in de buitenlucht.
 
Speel dit spel met kids vanaf 10 jaar die ook een mobiele telefoon hebben, leen er anders 1 van je ouders. Het spel werkt op GPS waardoor een telefoon wel noodzakelijk is.
 
Maak teams van 2 tot 6 personen. En kies voor een even aantal teams. Zo heb je evenveel hunters als criminelen. Je hebt dus minimaal 2 teams nodig.
 
Het spel kun je overal spelen, het leukste is wel als er straten zijn waar je in kan verschuilen en verstoppen. Het is af te raden om het op het strand of in het bos te spelen. Verzamel bij je thuis bijvoorbeeld en na een lekker taartje kun je gelijk op pad.
 
Per team heb je nodig  1 smartphone of tablet met mobiel internet (4G/5G) nodig. Je GPS locatie moet wel aan staan. OP je smartphone/tablet installeer je onze gratis app via jouw appstore. De link hiervoor ontvang je in de bevestigingsmail dit je ontvangt bij aankoop.
 
Wil je het spel spelen met kids onder de 10 jaar , dat kan zeker maar zorg dan voor een begeleider per team.
In dit spel moet je samenwerken met elkaar en ben je lekker bezig in de buitenlucht. 
 
Heb jij nu al zin om dit spel te spelen?Denk jij dat je uit de handen kan blijven van de hunters of ben jij juist de gene die de jacht opent? Heb je er zin in ga dan snel naar de website. Om naar de website gaan klik hier.


Contact gegevens


Beleef het jachtseizoenKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Beleef het jachtseizoen