Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

The Hunt een spannend actief kinderfeestje voor tieners & pubers


Een top feestje organiseren voor tieners en pubers? Speel The Hunt!
 
Is jouw puber of tiener binnenkort jarig en wil je graag een leuk feest geven maar nog totaal geen idee wat je moet gaan doen? Lees dan snel verder! Wij hebben het spel The Hunt gespeeld en geloof mij, het is spannend, uitdagend, sportief en interactief. En je kunt het overal spelen! In deze blog lees je alles over dit te gekke spel.
 
Citygames The Hunt een leuk spel en gemakkelijk in gebruik.
Wil jij graag een feest organiseren voor jouw  zoon of dochter? Kies dan eens voor The Hunt. Een tof spel gebaseerd op de bekende tv-programma’s Hunted en het Jachtseizoen.  Waarom zou je dit spel willen spelen?
  • Interactief spel wat werkt via een mobiele telefoon met een dataverbinding;
  • Spannend, uitdagend en voor iedereen vanaf 10 jaar;
  • Je speelt het in (minimaal 2) teams van 2 tot 6 personen;
  • Teambuilding, want je moet samenwerken om te kunnen winnen;
  • Overal te spelen, speel op jouw gewenste locatie in jouw dorp of stad;
  • Makkelijk in gebruik, je hebt alleen 2 telefoons of tablets nodig met een dataverbinding.
Hoe werkt The Hunt?
Het spel werkt heel simpel, je kunt het online bestellen via onze website, klik hier om direct naar de website te gaan.  Bij aanschaf geef je de locatie op van de plaats waar je het spel wilt spelen. Wij hadden gekozen voor Heusden, een vestingstad waar lekker veel kleine straatjes en verstopplekjes zijn. Maar je kunt het ook in je eigen woonwijk of stad spelen!
 
Je kunt ervoor kiezen om het spel digitaal of per post te ontvangen (per post tegen een kleine meerpijs). Je krijgt de uitleg van het spel en een handige handleiding voor de teams waarin nog een korte beschrijving staat hoe alles werkt. Via de mail ontvang je de startcode waarmee het spel gestart kan worden.
 
Het enige wat jij zelf moet doen is een datum plannen en vrienden en vriendinnen uitnodigen. 
Na ontvangst van het spel download je de app op je telefoon of tablet en lees je de beschrijving goed door. Ga je starten? Dan vul je de code in die je via de mail ontvangt en druk je op start! Let op de tijd begint dan wel direct te lopen dus de spanning is er direct!
Nog een voordeel, kan het feestje toch niet doorgaan op die dag door het slechte weer, geen probleem! Zolang je niet op start hebt gedrukt kan je de spelcode op een andere dag gebruiken!
The Hunt laat tieners een spel spelen op hun telefoon vol actie en tactiek.
 
Tegenwoordig is er geen puber meer zonder telefoon, dus hoe tof is het als je een cool spel kunt spelen op je telefoon?  En ze worden vanzelf fanatiek en actief! Let maar eens op!
Onze ervaring met The Hunt.
 
Wij speelden The Hunt voor het feestje van onze 11 jarige zoon. We hadden 1 team hunters en 1 team criminelen. Na 45 minuten werden de rollen omgedraaid. Op deze manier was iedereen een keer hunter en crimineel.
 
De kinderen vonden het geweldig en waren ontzettend fanatiek, wij als ouders liepen ieder mee met een team  en hebben ontzettend genoten. Bij oudere kinderen hoeft dit niet maar wij vonden het vooral zelf ook heel leuk. In dit spel moet je echt samenwerken wat het groepsgevoel gelijk positief stimuleert. Uiteindelijk hebben we bijna 6 kilometer hardgelopen, gerend en geschreeuwd door Heusden en hebben we echt een topfeest gehad. Alle tieners vonden het geweldig zowel jongens als meisjes.
 
We vonden het wel fijn dat er na 45 minuten de mogelijkheid voor een pauze in zat zodat we even wat konden drinken tussendoor.
Het spel werkt perfect, het is niet moeilijk. Doordat je onderweg ook kluizen kunt kraken en diamanten kunt scoren is het spel nog leuker en actiever. Het is dus niet alleen opletten dat je niet gepakt wordt. Je moet ook nog punten scoren. Na afloop krijg je direct een mail met je scores en een routekaartje wat je hebt gelopen. Ook dit vonden de kinderen geweldig om terug te zien.
 
Wij vonden het een absolute aanrader en gaan het met onze andere zoon nog een keer spelen voor zijn feestje.