Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Met decorstukken, technische elementen en acteur

Alsof je in een echt Escape Room staatHet meest spannende en interactieve kinderfeestje van het jaar (voor kinderen vanaf 9 jaar) - de Escape Room Experience! We transformeren jouw woonkamer in een snoepfabriek, waar de kinderen de hoofdrol spelen in het oplossen van een spannende missie.

Ontdek de magie van de Snoepfabriek

Onze Escape Room Experience is geen standaard escape kinderfeestje, het is een uniek avontuur dat de verbeelding van de kinderen prikkelt. De kinderen worden verwelkomd door de fabrieksmedewerker, in een omgeving die rechtstreeks uit een spannend verhaal lijkt te komen. Decorstukken nemen de huiskamer over, en speciale kasten, gevuld met technische snufjes, wachten om ontdekt te worden.


Haal de Escape Room naar je toe, met decor stukken en technische snufjes


Het verhaal ontvouwt zich

Voordat het avontuur begint, krijgen de kinderen een intrigerende video te zien. Ze ontdekken dat er een brutale boef heeft ingebroken in de snoepfabriek en alle instellingen heeft veranderd. De snoepmachine staat stil en het is aan de kinderen om deze weer aan de praat te krijgen. Maar let op, het pad naar succes zit vol met uitdagende puzzels en raadsels die opgelost moeten worden!

Meer dan een Escape Box...

Wat deze Escape Room Experience echt uniek maakt, is dat het verder gaat dan alleen een escape box. In de huiskamer komen niet alleen decorstukken tot leven, maar ook speciale kasten gaan open bij het correct invoeren van de codes. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een getalenteerde acteur die de kinderen door het avontuur zal leiden. De acteur zal hints geven, vragen beantwoorden en de kinderen aanmoedigen terwijl ze de uitdaging aangaan.

Waarom kiezen voor onze Escape Room Experience?

  • Unieke en interactieve ervaring voor kinderen
  • Levendige decorstukken en technische snufjes in jouw eigen huiskamer
  • Boeiend verhaal van de ingebroken snoepfabriek
  • Puzzels, raadsels en codes om de snoepmachine weer te laten draaien
  • Begeleiding door een enthousiaste acteur die het avontuur tot leven brengt

Kortom, maak van het volgende kinderfeestje een onvergetelijk avontuur vol spanning en plezier met onze Escape Room Experience! Neem contact met ons op om te reserveren en bereid je voor op een feestje dat de verbeelding van de kinderen tot leven brengt.

Je kan kiezen uit Escape Room Experience basis, standaard en luxe.  Het basis pakket duurt ca. 1,5 uur met een tarief vanaf € 300,-


Contact gegevens


Escape Room Experience

Etten-leur

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Escape Room Experience