Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Het compleet verzorgde kinderfeestje

Lekker de aap uithangen en geen rommel in huisWeer of geen weer, hier is een feestje altijd geslaagd en heb je geen omkijken naar het feestgezelschap.


Monkey Town is de ideale plek voor een te gek kinderfeest! Ontdek zelf de unieke locatie Amsterdam Noord, op een paar minuten van de Ring A10 en gratis parkeergelegenheid! 
 
 

Het is pas net geopend, dus het liep net iets minder vlot door aan de kassa, maar de vriendelijkheid was top. Het was overigens niet langzaam, maar ook niet zo snel als meer ervaren vestigingen.
Door Youssef Salhi,

Kom jij ook een te gek feestje vieren?


Bij Monkey Town Amsterdam Noord heb je al een te gek feestje vanaf slechts € 12,50 per kindje! Je hoeft je ook geen zorgen te maken of het weer roet in het eten gooit, want ook bij slecht weer kan het feestbeest bij ons natuurlijk gewoon het feestje van zijn of haar leven meemaken! En dit alles terwijl jij geniet van een lekker bakje koffie.
 
Monkey Town Amsterdam Noord beschikt over een groot interactief (knoppenspel) speeltoestel, een Ninja Run en te gekke interactieve trampolines.


Contact gegevens


Monkey Town Amsterdam Noord
Sportpark de Kadoelen 4
1035 NB Amsterdam

Klik voor email

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Monkey Town Amsterdam Noord