Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Creatieve kinderworkshops in Heerhugowaard

Ervaar de magie van creativiteit bij Atelier DorendaBoek een inspirerende workshop voor uw kinderen en laat hun artistieke talenten stralen.


Kinderen vanf 7 jaar kunnen deelnemen aan de workshops zoals een Workshop Kralenhanger maken of een Workshop Dotpainten, ook wel bekend als stippen met verf(vanaf 9 jaar). Tijdens de workshops kunnen kinderen hun creatieve vaardigheden ontwikkelen en unieke kunstwerken maken, waarbij ze worden begeleid. Na de workshops gaan de kinderen een ervaring rijker en met een mooie creatie naar huis. Uiteraad is er drinken en wat lekkers. De kralenhanger is al meer dan 10 jaar een succes!
 

Meer informatie over de workshops


Dorenda is een gepassioneerde kunstenares. Met pedagogische achtergrond en ervaring in kinderworkshops sinds 2006, is zij gespecialiseerd in de unieke workshops Kralenhanger en Dotpainten(stippen met verf).
 
De Kralenhanger Workshop:
-is voor kinderen vanaf 7 jaar, minimaal 6 deelnemers. Begeleiders mogen ook meedoen voor dezelfde prijs, want het is ook leuk voor volwassenen.
-de kinderen krijgen uitleg, en gaan werken met tigertail en knijpkralen en verder kunnen ze kieze uit grote hoeveelheid kralen.
-kost €16,50 pp, inclusief drinken, wat lekkers, een kleurplaat, een tasje en clip om de hanger aan je tas of broek te hangen.
-duurt ongeveer 2 uur.
-dit alles Bij Atelier Dorenda in Heerhugowaard en elk kind maakt een unieke hanger! Altijd succes!
 
De Dotpaint Workshop:
-is voor kinderen vanaf 9 jaar. Minimaal 5 deelnemers, begeleiders mogen meedoen voor dezelfde prijs.
-de kinderen krijgen uitleg, gaan oefenen en onder begeleiding een mandala dotten, daarna mogen ze iets vrij dotten op een magneetvorm of steentje.
-kost €21,50 pp, incliesief drinken, iets lekkers, kleurplaat, ezeltje en tasje.
-duurt ongeveer 2 à 2,5 uur
-dit alles in Atelier Dorenda in Heerhugowaard. Kinderen gaan met hun eigen unieke creatie naar huis, waar ze trots op zijn!
 
 


Contact gegevens


Atelier Dorenda
83
1702VK Heerhugowaard

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Dorenda Philippo pagina
Bezoek onze Dotten met Dorenda pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Atelier Dorenda