Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

kant en klare huur speurtocht

Huur een speurtochtInhoud van "Huur een speurtocht"


  • Een kant en klare speurtocht in een thema
  • Uitdagende opdrachten voor onderweg.
  • Een duidelijke handleiding met Qr codes naar uitleg video’s
Gemak staat voorop met deze huur speurtocht:
  • Speelbaar in iedere buurt of wijk.
  • De speurtocht word startklaar geleverd. Route uit zetten en klaar!
  • Gratis verzending en retour.

Arjos is een absolute pro, top geregeld van voorbereiding tot het einde. Het was best een grote groep jongens in de leeftijd 5/6 waarbij de aandacht natuurlijk snel vervliegt maar Arjos had de hele bende goed onder controle. Kids hebben een top dag gehad! In plaats van 1,5 uur in een indoor trampoline hal met ellendige akoestiek en plakkerige tafels, hebben ze de hele middag heerlijk buiten rondgelopen, samen opdrachten uitgevoerd en zijn ze uiteindelijk geslaagd voor hun missie incl diploma en souvernir, helemaal top. Bedankt Arjos, het was fantastisch.
Door J Kjaer,
Wat een topfeestje heeft m’n dochter gehad! Zit echt leuk in elkaar, lekker interactief, Arjos neemt de kids mee in zijn verhaal en ze waren wat trots dat ze een foto mochten maken met de ‘echte kroon’ op! Voor iedereen die eens iets anders wil dan Ballorig of Monkeytown😉, bij Arjos moet je zijn!
Door Marieke M,
Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.
Door J Hulspas,


Hoe werkt Huur een speurtocht?


Stap 1
Bekijk ons aanbod en reserveer je huur een speurtocht pakket.
*Selecteer de datum waarop het kinderfeestje zal worden gehouden.

Stap 2
Na het afronden van de reservering wordt het pakket (met eventuele bij bestelde extra’s) gratis verzonden.
*We raden aan om het pakket op een Postnl locatie af te laten leveren. Dit om teleurstelling van een gemist pakket te voorkomen.

Stap 3
Bij ontvangst van het pakket controleer je de inhoud aan de hand van de documentatie en kun je de voorbereidingen treffen.
*Lees de documentatie goed door!

Stap 4
Na het afronden pak je alle materialen in en stuur je het pakket retour met de bijgevoegde retour label.

Stap 5
Na ontvangst controleren we de materialen en storten we je borg binnen twee weken terug op je rekening.

 

Het verhaal

We hebben hem eindelijk gevonden. De Avem umra. Ook wel bekend als de “schaduwvogel”.
We weten maar weinig over dit bijzondere dier laat staan dat hij veel wordt gezien. Terwijl hij toch dicht bij de mensen woont…

In Huur een speurtocht – Ranger gaan de kinderen samen met jou op zoek naar het nest van de schaduwvogel. Onderweg duiken de kinderen in de wondere wereld van de schaduwvogel om uiteindelijk bij het nest te belanden.

Over onze Huur een speurtocht
Huur een speurtocht en laat je meenemen op een reis vol mysterie, spanning en teamwork. Onze complete speurtochten zijn ontworpen om elk kinderfeestje onvergetelijk te maken, met uitdagende opdrachten, verpakt in een compleet verhaal.

Gebruiksgemak
Gebruiksgemak staat centraal in ons product. Of je nu een ervaren partyplanner bent of voor het eerst een speurtocht kinderfeestje organiseert, onze speurtochten zijn ontworpen met jou in gedachten. De speurtocht wordt speel klaar geleverd met duidelijke instructies. Route uitzetten en spelen maar. Daarmee zorgen wij ervoor dat het opzetten van het speurtocht kinderfeestje moeiteloos verloopt. Geen stress, gewoon plezier!

Duurzaamheid
In deze tijd is duurzaamheid een belangrijk onderwerp waarin wij graag een bijdrage leveren. Onze speurtochten zijn samengesteld met oog op hergebruik van de materialen. Door het huren van een complete speurtocht draag je niet alleen bij aan een geweldig kinderfeestje, maar ook aan het behoud van onze prachtige planeet.

Gebaseerd op Speurtochten met een verhaal
Onze huur speurtochten zijn gebaseerd op het succesvolle concept van Speurtochten met een verhaal maar bieden nu de mogelijkheid om het gehele avontuur te ervaren zonder het specifieke personage.

Dus waar wacht je nog op? Huur een speurtocht en laat de magie beginnen. Maak er een feestje van met onze unieke, duurzame en gebruiksvriendelijke speurtochten!Contact gegevens


Huur een speurtocht Ranger
Landluststraat 88
2804 KT GOUDA

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Linkedin pagina
Bezoek onze Youtube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Huur een speurtocht Ranger