Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Meer dan alleen een goochelshow...

Goochelaar voor kinderfeestje"Een onvergetelijk kinderfeestje"


Ben je op zoek naar een goochelaar voor een kinderfeestje? En wil je iemand inhuren die de kinderen 1 tot 2 uur kan bezighouden? Wil je zelf ook genieten van het feestje?

Goochelaar Jeffrey verzorgd al bijna 20 jaar goochelshows op kinderfeestjes. Een feestelijke goochelshow, vol grappen, verwondering en gezelligheid. Met natuurlijk een speciale rol voor de jarige en de uitgenodigde kinderen. Inderdaad, dat is een onvergetelijk kinderfeestje. Zonder dat het veel moeite hoeft te kosten, want ik neem veel uit handen.

Mijn doel: een kinderfeestje waar de jarige, vriendjes, vriendinnetjes en ouders nog lang aan terug denken. Een feest voor iedereen. Bij jullie thuis of op een andere locatie. Met goocheltrucs, leuke spellen, extra feestelijke lekkernijen, een leuk aandenken én handige ‘inside’ tips voor een eigen goocheltruc. Plus, ook belangrijk: geregeld in een handomdraai.


Wat heb je de kinderen goed kunnen vermaken tijdens ons feestje, en dat 1,5 uur lang. De kinderen bleven geboeid naar je kijken en zelfs toen het feestje afgerond was, mochten ze zelf nog even oefenen met de dobbelstenen. Leuke afwisseling zo met de popcornmachine en limonadefontein. Weer eens iets anders. Vooraf heb je ons ook volledig geïnformeerd met duidelijke voorwaarden. En had ik tussendoor een vraag, gaf je hier snel een reactie op. Kortom, een heel geslaagd goochelfeestje! 5 sterren waard
Door Laura,
Zeer originele samenstelling. De show was perfect voor kinderen maar wij ouders vonden het ook prachtig! Jeffrey was keurig op tijd en alles was in de puntjes geregeld. Aanrader!!!
Door Vader van jarige (6 jaar),
Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hadden hem gevraagd voor het kinderfeestje van onze 6 jarige zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Dit was echt zo’n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten! Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey!! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.
Door Marco ,


Goochelshow | Ballonfiguren | Popcorn en drinken | Draaiboek | XL spellen


Goochelshow

Jeffrey heeft op zijn zolder een antieke koffer gevonden. Deze is van een wereldreiziger geweest. De man kocht in verschillende landen spullen. Dit heeft hij bewaard in de koffer. Hoe deze op zijn zolder terecht is gekomen is een raadsel. In de goochelshow gaan de kinderen samen met Jeffrey ontdekken wat er in de koffer zit. En dat blijkt heel magisch en grappig te zijn.

De goochelshow is interactief. Een aantal kinderen mogen Jeffrey ook helpen. De show is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. Voor jongens en voor meisjes, voor stoere durf-als en voor dromers, voor actievelingen en voor kat-uit-de-boom kijkers, kortom, echt voor iedereen.

XL Spellen

Na de goochelshow en wat lekkers is er nog tijd voor spelletjes. Denk hierbij aan oa Memory, Blikgooien, opblaasbaar basketbalspel (de soort spellen is afhankelijk van ruimte en weer). 

Voordelen

Feestjes vieren, daar houd ik van. Ik help en denk graag mee. Naast mijn goochelshow, ballonnen, spellen en traktaties heb ik leuke tips om het kinderfeestje nóg feestelijker te maken. Bovendien heb ik een compleet draaiboek zodat je zelf nergens over na hoeft te denken. Het is tenslotte feest! Dus: leun achterover en geniet!

  • Minder stress tijdens de voorbereidingen
  • Een complete invulling zonder zelf iets in huis te hoeven halen
  • Een onvergetelijk kinderfeestje waar ouders ook van genieten
Tarieven
De tarieven zijn vanaf € 250,-. Wil je het comple overzicht zien van de mogelijkheden? Bekijk dan mijn website (zie link onderaan, bij contactgegevens).


Contact gegevens


Een compleet goochelfeest!
sprundelsebaan 323
4876 ND Etten-Leur

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Youtube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Een compleet goochelfeest!