Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Compleet verzorgt goochelfeest

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje voor je kind?"Ik vier 50 keer per jaar een kinderfeestje"


Mijn naam is Jeffrey Wijkhuisen en sinds 2006 kom ik geregeld op kinderfeestjes. Het is mijn doel om kinderen te vermaken en te laten lachen. Doordat ik de expert ben op het gebied van entertainment voor kinderen zorg ik voor onvergetelijk kinderfeestje. Zo verzorg ik ongeveer 50 keer per jaar het entertainment op kinderfeestjes. De jarige en uitgenodigde kinderen zullen nog lang napraten over het kinderfeestje. Wil je zelf een kinderfeestje organiseren dan geeft dit je veel stress. Wat moet je eigenlijk allemaal regelen? En wanneer stuur ik de uitnodigingen voor het feestje? Wat ga je doen met de kinderen? En hoe houdt je ze bezig? Als je dit zelf allemaal wilt regelen dan kost dit veel energie. En dan moet het kinderfeestje zelf nog beginnen.... Zou jij een onvergetelijk kinderfeestje willen voor jouw kind, zonder dat het jouw te veel moeite kost? Ik help ouders graag bij het bedenken van een passende invulling.


De kinderen waren erg enthousiast, er was veel interactie met het publiek Het is enorm knap dat hij de aandacht van de kinderen zo lang weet vast te houden! Het feestartikelen pakket was TOP, echt heel mooi!
Door Kinderfeest van Saskia (7 jaar),
Zeer originele samenstelling. De show was perfect voor kinderen maar wij ouders vonden het ook prachtig! Jeffrey was keurig op tijd en alles was in de puntjes geregeld. Aanrader!!!
Door Vader van jarige (6 jaar),
Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hadden hem gevraagd voor het kinderfeestje van onze 6 jarige zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Dit was echt zo’n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten! Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey!! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.
Door Marco ,


Goochelshow | Ballonfiguren | Popcorn en drinken | Draaiboek | Themapakket


GOOCHELSHOW (1 UUR): Een interactieve en grappige goochelshow met een verhaal over een oude Tovenaar Pinpadina. Lang geleden was deze tovenaar druk bezig met het bedenken van goochelraadsels. Op een dag was Tovenaar Pinpadina verdwenen. Niemand heeft hem ooit nog terug gezien. Het enige wat bekend is, is dat de goochelraadsels verstopt zitten in een schatkist……. Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey met hulp van de kinderen de goochelraadsels proberen te ontrafelen. Zal dit gaan lukken??? BALLONFIGUREN (30 minuten): Ná de goochelshow maakt Goochelaar Jeffrey leuke ballonfiguren voor alle kinderen. Er kan uit verschillende ballonfiguren gekozen worden. Van een stoer piraten zwaard tot een slang met ogen en een tong! POPCORN EN DRINKEN (Tijdens de pauze): Ook voor de lekkere trek zorgt Jeffrey voor. Hij neemt een popcorn machine mee van 70 cm hoogte. Je kan kiezen uit 2 verschillende smaken. En daarnaast heeft hij ook een limonade fontein. THEMAPAKKET: Thematiseer het kinderfeestje in het thema goochelen. Met dit feestartikelen pakket goochelen zorg je in een handomdraai voor een uniek goochelfeest. Wat zit er in het pakket? Bordjes, Bekers Servetten, 3 Snoep bakjes om zelf te vullen, Tafelkleed 137 x 243 cm, 6 Ballonnen en Luxe slinger 3 meter DRAAIBOEK: Een vast onderdeel van een kinderfeestje is het open maken van de cadeau's. In het draaiboek staan een aantal tips om dit op een leuke manier te doen. Daarnaast krijg je ook een stappenplan om een eigen goocheltruc te maken. Wil je het kinderfeestje nog wat langer maken? Dan staat er nog een toffe film tip in.


Contact gegevens


Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen
Marathon 117
4873 DX Etten-Leur

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Youtube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen