Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Meer dan alleen een goochelshow...

Goochelaar voor kinderfeestje"Een onvergetelijk magisch kinderfeestje!"


Mijn naam is Jeffrey Wijkhuisen en sinds 2006 kom ik vaak op kinderfeestjes. Het is mijn doel om kinderen te vermaken en te laten lachen. Doordat ik de expert ben op het gebied van entertainment voor kinderen zorg ik voor onvergetelijk kinderfeestje. De jarige en uitgenodigde kinderen zullen nog lang napraten over het kinderfeestje. Lees onderaan de samenstelling van het feestje.

De kinderen waren erg enthousiast, er was veel interactie met het publiek Het is enorm knap dat hij de aandacht van de kinderen zo lang weet vast te houden! Het feestartikelen pakket was TOP, echt heel mooi!
Door Kinderfeest van Saskia (7 jaar),
Zeer originele samenstelling. De show was perfect voor kinderen maar wij ouders vonden het ook prachtig! Jeffrey was keurig op tijd en alles was in de puntjes geregeld. Aanrader!!!
Door Vader van jarige (6 jaar),
Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hadden hem gevraagd voor het kinderfeestje van onze 6 jarige zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Dit was echt zo’n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten! Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey!! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.
Door Marco ,


Goochelshow | Ballonfiguren | Popcorn en drinken | Draaiboek | Themapakket


Ik start met de goochelshow (1 uur). Een interactieve en grappige show met een verhaal over een oude Tovenaar Pinpadina. 1000 jaar gelden heeft hij al zijn goocheltrucs in een schatkist gedaan. En deze ben ik tegengekomen tijdens het verhuizen. Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey met hulp van de kinderen de goochelraadsels proberen te ontrafelen. Zal dit gaan lukken???
 
Na de goochelshow maakt Jeffrey leuke ballonfiguren voor alle kinderen. Er kan uit verschillende ballonfiguren gekozen worden. Van een stoer piraten zwaard tot een slang met ogen en een tong!
 
Het is ook mogelijk dat ik een popcorn machine meeneem + limonade fontein. *** Tarieven: Vanaf € 175,- ***

Contact gegevens


Een compleet goochelfeest!
sprundelsebaan 323
4876 ND Etten-Leur

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Youtube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Een compleet goochelfeest!