Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Magisch Kinderfeest

Magie vanuit het hart!Een vrolijk en interactief, magisch superfeest!


Wil Wonder is een vrolijke goochelaar, die zich graag dagelijks verwondert over alle mooie en bijzondere dingen. Hij neemt klein en groot mee in een wonderlijke wereld vol fantasie en magie. Wil Wonder maakt het bijzonder!

Wil Wonder vermaakt niet alleen, maar hij geeft graag ook iets extra's mee; inspiratie, een stukje educatie, een warm hart en een lach!

Wil Wonder is lid van de Nederlandse Magische Unie. Als professioneel goochelaar werkt hij ook al vele jaren als vrijwillig goochelaar voor Stichting Magic Care, welke tot doel heeft om kinderen die door ziekte, handicap of door vervelende thuissituaties in de problemen zijn gekomen te ondersteunen.

 

Gisteren heb je een goochelshow gegeven op het feestje van mijn dochter. Het was geweldig. Alle kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad. Fantastisch hoe je aansloot bij de belevingswereld van de kinderen. Onverstoorbaar (ondanks soms bijzondere reacties van de kinderen), heel invoelend en met heel veel humor. Je bent duidelijk heel ervaren, en toch ziet de show er heel fris uit. Super ook dat de dingen die Tirza leuk vindt tijdens de show terugkwamen. Het contact rond het maken van afspraken verliep heel prettig. Kortom ben vol lof en kan geen minpuntjes vinden... Dank je wel voor de mooie show.
Door Mirjam Risteski,
U heeft een optreden op mijn verjaardag gegeven, waar mijn kleinkinderen te gast waren. Voor de kinderen, maar ook alle aanwezige volwassenen, was dit een ervaring om nooit meer te vergeten. Als ik de kleinkinderen spreek, zijn ze er nog vol van. Ze hebben allerlei trucjes geleerd die ze voordoen, waar ze ook zijn. Het is of ze nergens anders meer aan kunnen denken. Dat is het gene dat het initiatief om u uit te nodigen zo waardevol heeft gemaakt, eigenlijk iets wat veel verder gaat dan een bedrag betalen en vervolgens een uurtje vermaakt worden. De kinderen en volwassenen zijn bewust geworden van de verwondering van alles wat er om hen heen gebeurt en durven hun fantasie te laten leven. Ik wil u van harte bedanken voor uw geweldige show en zal u aan alle vrienden en kennissen aanbevelen.
Door Jac Koenen,
Geweldig om te zien hoe je in zo'n intieme setting samenwerkt met de kinderen. Onze jarige tweeling voelde zich het middelpunt van de show en is nog vol van de pan met spekkies die ze tevoorschijn toverden. Zij en hun 16 klasgenootjes raakten er niet over uitgepraat, je zag ze groeien op school. Je gaf de meisjes met jouw show een beetje magie mee waar ze nog lang op teren. Het lijkt wel of je hun verlegenheid hebt weggetoverd. Onze dank is groot.
Door Arno van Sabben,
De kinderen hebben enorm genoten. Ik vond het ook super. Zelfs de meest teruggetrokken kinderen deden mee. Ik vond je fantastisch inspelen op de kinderen. Eigenlijk met een woord SUPER. Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen.
Door Ingrid Lagendijk,
Bedankt voor het optreden in onze kleuterklas op de Mytylschool. Het was leuk om te zien dat je goed kon inspelen op het feit dat de kinderen wat beperkt zijn en soms anders reageren dan de meeste kinderen. Ook leuk dat je tijd en energie gestoken hebt om je optreden aan te passen aan het thema van de klas, zodat er veel gelachen kon worden.
Door Caroline Demmendal,

Magisch Entertainer Wil Wonder


Waarom kiezen voor Wil Wonder?

  • Zeer (kind)vriendelijk, oog en oor voor klein en groot;
  • Representatief en professioneel;
  • Geen 'routineklus', maar afstemming op uw wensen en programma's op maat;
  • Originele en creatieve trucs die zeer tot de verbeelding spreken;
  • Magie die verder reikt, met verbindende en verblijdende elementen.
 

Contact gegevens


Goochelaar Wil Wonder
Bergoord 1
3079 MA Rotterdam

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Goochelaar Wil Wonder