Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kinderfeestje voor thuis de vriendenclub

Samen lachen, dát is waar het om draait bij de VriendenClubVrolijk feestje met je besties!


 

Een megagezellig kinderfeestje om zelf thuis te vieren, dat ook nog eens supermakkelijk te organiseren is. Wat wil je nog meer? Direct het feestje bestellen? Klik dan hier!


De kinderen vonden alles aan het kinderfeestje leuk! De bijbehorende website vonden de kinderen leuk en voor mij was het praktisch. De voorbereidingen waren niet moeilijk en kosten maar 30 min tijd.
Door kim,
De site die tijdens het feestje gebruikt word ziet er professioneel en aantrekkelijk uit. het wijst zich vanzelf. Ik ben er zelf de hele tijd bij geweest maar de meiden hebben alles zelf gedaan op de site.
Door Lieke de Wit,


Wat kun je verwachten met dit vrolijke feestje?


Draaiboek kinderfeestje

Wanneer je De VriendenClub koopt, krijg je een handig draaiboek toegestuurd. Hierin lees je precies wat de kinderen gaan beleven tijdens het feest en wat jouw rol is hierin. Wanneer je iets moet klaarzetten: staat in het draaiboek. Als je de timer moet zetten: in het draaiboek. Wil je weten wanneer er pauze komt? Yep, in het draaiboek.

 

Wat doen de kinderen dan tijdens het feestje?

Nou, vooral lol maken! En om dat een beetje in de hand te werken, staan er op de speciaal hiervoor ontworpen website allerlei toffe opdrachten klaar. Met die opdrachten worden punten verdiend: Vriendschapspunten. De groep probeert gezamenlijk zo veel mogelijk punten te scoren tijdens het feest.

Jij hoeft de kinderen niet aan te sturen, ze komen vanzelf bij de volgende opdracht uit en ‘klikken door het feestje heen’. Wees gerust: ze blijven echt niet achter de computer hangen! Na iedere instructievideo worden ze op pad gestuurd om een opdracht uit te voeren. Dat kan binnen zijn of buiten, net wat jij handig vindt (en wat de weergoden hebben bedacht).

 

Feestje per Mail of per Post

De VriendenClub is verkrijgbaar in de digitale variant, waarbij je direct na je aankoop het draaiboek en de bijbehorende printables in de mail ontvangt, en via de post. Bij die laatste versie ontvang je een gezellig feestpakket in je brievenbus. Kies jij maar hoe je het wilt hebben: makkelijk of nog makkelijker?!

 

Je kunt De VriendenClub vieren met 3 tot en met 10 kinderen. De prijs is voor de hele groep. Een ideale leeftijd is er niet persé, het is handig als de kinderen zelf een beetje kunnen lezen en het feest is leuk tot aan de middelbare, wanneer kinderfeestjes ineens zó 2022 zijn.

Wil jij dit feestje bestellen? Klik dan hier!


 Contact gegevens


De vriendenclubKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van De vriendenclub