Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Op zoek naar Lotje

Spannend feestje op zoek naar LotjeVerdwijning van Lotje of de zoektocht naar Lotje


WhatsApp speurtocht, leuk interactief feestje om binnen of buiten te vieren!

De Verdwijning van Lotje / De Zoektocht naar Lotje

Direct naar het feestje klik dan hier!

 


Het voorbereiden van de speurtocht kostte mij een klein uurtje. De instructies en draaiboek waren duidelijk. Ik heb ook een tip voor andere ouders, print voor ieder kind een eigen plattegrond dan kunnen ze allemaal meekijken.
Door petersen,
Het spel via whats-app was een aanrader, we hebben er een uur over gedaan. Het kost wel wat voorbereiding maar de uitvoering is makkelijk.
Door Arjen Klaassen,


Spannend kinderfeestje voor thuis via whats app


Draaiboek, begeleidende website en chatcontact via WhatsApp

Dit kinderfeestje is kant en klaar en helemaal voor je uitgewerkt. In het draaiboek (welk je ontvangt direct na je bestelling) lees je wat je moet voorbereiden en klaarleggen. Wanneer het feestje start, worden de kinderen uitgedaagd te helpen zoeken naar Lotje. Er zijn twee versies van dit feestje:

 

De Verdwijning van Lotje

Bij de Verdwijning van Lotje worden de kinderen door rechercheur A.I. Ketsjoe gevraagd om te helpen zoeken naar een meisje dat is verdwenen uit de speeltuin. Getuige van de verdwijning, meneer Arno Niem, heeft informatie over de verblijfplaats van het meisje. De kinderen hebben via WhatsApp contact met deze getuige. Bij het juist uitvoeren van zijn opdrachten krijgen ze steeds meer informatie waarmee ze de commissaris kunnen helpen.

Wil je het youtube filmpje alvast zien van de verdwijning van lotje? klik dan hier.

 

De Zoektocht naar Lotje

Bij deze variant worden de kinderen door Lotje zelf uitgedaagd om haar te zoeken. Deze verhaallijn is iets minder spannend, maar zeker niet minder leuk! Lotje is verstopt en geeft steeds een nieuwe opdracht in ruil voor een hint over haar verstopplek. Het WhatsAppcontact is bij deze versie met Lotje.

 

Niks meer zelf verzinnen, hoe fijn!

Alle kinderfeestjes van Confetti per Mail zijn zo ontworpen dat jij er zo weinig mogelijk werk aan hebt. De draaiboeken zijn superduidelijk en compleet, met handige afvinklijstjes en inzicht in het verloop van het feestje. Alles om het jou makkelijk te maken. Kinderen worden bij ieder feestje aangestuurd door de speciaal daarvoor ontworpen websites. Die websites zijn er alleen maar om instructies op te lezen, we maken er geen beeldscherm-feestjes van hoor! Je betaalt bij deze feestjes trouwens altijd een vaste prijs voor de hele groep. Het maakt voor ons niet uit of je het feestje met 4 of 10 kinderen viert.

Denk je er al over na om dit jaar het feestje thuis te vieren? Bekijk dan hier onze WhatsAppspeurtochten en andere toffe kinderfeestjes.

Fijne verjaardag!


 Contact gegevens


De zoektocht naar lotjeKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van De zoektocht naar lotje