Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Ridder feestje voor stoere kids!

Het stoerste kinderfeestje voor echt ridders.Spannende ridderspeurtocht voor kids.


Het leukste ridder feestje voor bij jou thuis!

Ridder Roderick is al zijn gouden munten kwijt en heeft jouw hulp nodig om ze terug te vinden. Door middel van een geheime website zie je een filmpje waarin alle kids gelijk klaar zijn om pad te gaan. De speurtocht vol spelletjes brengt ze misschien wel bij de gouden munten van ridder Roderick en wie weet krijg jij dan wel een echt ridderdiploma! Wil je direct de speurtocht bestellen? klik dan hier.


wij hebben een kleine ridder in huis en dit was dus het perfecte feestje voor hem, die glimlach is niet van zijn gezicht gegaan!
Door eva en teun,
Wat een ideaal pakket verkopen jullie, met de leuke decoratie die jullie verkopen werd dit feestje een complete ridderbeleving, ideaal
Door fam sneider,


Wat kun je verwachten met dit stoere ridderfeestje?


Ben jij een stoere ridder die ridder Roderick kan helpen?

Hij is namelijk al zijn munten kwijt en die moeten we snel terug vinden! Bekijk samen met je vriendjes het filmpje wat ridder Roderick heeft geplaatst op een geheime website.

Na het filmpje kun je gelijk op pad om op zoek te gaan naar alle munten! Doer het spelen van ridder spelletjes kun jij de munten vinden. Heb je alles gevonden dtuur dan een foto naar ridder Roderick! Ik weet zeker dat hij dolblij zal zijn en je misschien wel zal belonen!

Wat kan je verwachten?

 • Kant en klare speurtocht

  Met een kleine voorbereiding kun je meteen aan de slag.
  Je krijgt een compleet draaiboek en de toegang tot de geheime webpagina zodra je je bestelling hebt gedaan.
  Daarnaast komt er via de post ook een pakket, dit kan wel 2 werkdagen duren. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt voor de speurtocht maar ook kleurplaten, diploma's en een set munten.

  Bij deze speurtocht kan je zelf de route bepalen en de lengte hiervan. Daarnaast kies je zelf de spelletjes die jullie gaan spelen. Hier heb je een paar kleine attributen nodig denk aan dobbelstenen etc.

  Extra's om je feest compleet te maken

  We voegen ook nog extra tips toe om jou feest compleet te maken. Het pakket is voor 10 kids, heb je meer kids dan kun je bij ons ook een uitbereidingset kopen.

  Voor extra decoratie om een complete sfeer te maken vind je ook op onze site kijk maar eens hier.

  Het is een super leuke speurtocht die je zelf zo kan invullen naar jouw wensen. Een tip van ons; wanneer je de route maakt loop via speeltuintjes zo kunnen de kids extra spelen onderweg!

  Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je dit feestje graag bestellen klik dan hier.

  Veel ridderplezierContact gegevens


RidderfeestjeKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Ridderfeestje