Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Maak je kinderfeest onvergetelijk met Joris de Graaff

Kinderen van 2 t/m 7 jaarMagische kinderfeesten


Joris de Graaff, de kinderentertainer uit Zwolle, geeft interactieve goochelshows en kleurrijk ballonfigurenvermaak, waarin elk kind de ster is en gegarandeerd lacht. 

 • 100%-tevredenheidsgarantie 
  Als je niet 100% tevreden bent over Joris zijn show, dan hoef je niets te betalen. Vertrouw op Joris zijn ervaring en enthiousasme. 
 • Kosteloos annuleren
  Heeft jouw kind verkoudsheidsklachten? Dan kun je bij Joris het kinderfeest kosteloos annuleren. Ook kun je het kosteloos verzetten.
 • 100% corona-proof 
  Joris zijn show voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.
 
Joris heeft meer dan 5 jaar ervaring in kinderen aan het lachen maken.  Naast velen kinderfeesten vermaakte Joris kinderen o.a. bij PEC Zwolle, het Zapp Sinterklaasfeest, Van der Valk Hotels, Albert Heijn, de Ikea en bij Attractiepark Dippiedoe.
 

Tijdvakken raken snel vol!   Bel Joris snel op 0683997457 


Logo Joris de GraaffLogo Joris de Graaff

Iedereen heeft gelachen. Super leuk gedaan. Onze zoon heeft ook voor de tweede keer erg genoten!
Door Cheranne Norden, 5 mei 2021,
De kinderen deden leuk mee met Joris en dat maakte het feestje super!nDe kinderen vonden de ballon waar Joris in zat helemaal geweldig.nWij zouden Joris zeker aanbevelen.
Door Chantal Slinderland, 29 april 2021,
Je wist alle kinderen te entertainen, zelfs de 10 jarigen vonden het fantastisch! Je hebt oog voor alle kinderen en hoort en ziet alles. Mede dankzij jou was het feest vandaag fantastisch! De kinderen hebben zo genoten. Die blije koppies waren onbetaalbaar! En zelfs de volwassenen praten hier nog heel lang over na, je bent echt een topper!
Door Marjolijn Doeze Jager, 27 april 2021,
De kinderen hebben van elke seconde genoten. Ik ben meestal niet van volle punten omdat ik denk het kan altijd beter maar dit was zo leuk.nHoe snel je hun interesse en aandacht had was zo leuk en mooi te zien. Kinderen hebben van elke seconde er van genoten en ik ook veel meer dan verwacht. Vooral de interactie met de kids: dat ze bij alles betrokken worden, je zo op ze in speelt en geduld met ze heb.
Door Yvette Smaling, 24 april 2021,
Je wist de kinderen goed te boeiennWat ik erg knap vindt voor kinderen van circa 5 – 6 jaar waarbij de concentratie normaal gesproken best lastig vast te houden is . Dit komt denk ik voort uit het feit dat je show super afwisselend is.nWij vonden het zelf ook erg leuk om mee te kijken. Je bent enthousiast, geeft de kinderen veel ruimte om mee te doen in je show. Heel erg leuk. Ik beveel je zeker aan bij andere ouders die een leuke gezellige entertainer zoeken! De communicatie werkt erg fijn via de app, je reageert snel.
Door Annita Schoppers, 22 april 2021,
De act staat geheel in het teken van de kinderen.nNadat het kinderfeestje afgelopen was en de kinderen opgehaald waren stroomde mijn whapsapp vol met berichten van de ouders dat de kinderen een top middag hadden gehad.nJoris bedankt voor het geslaagde kinderfeestje!
Door Jean Swager, 21 april 2021,
Wij hebben super genoten en de kinderen ook.nJe kreeg de kinderen meerdere keren aan het schaterlachen. En je hield de aandacht van de kinderen goed vast door veel afwisseling.
Door Ilona Bredewold, 21 april 2021,
Een super leuke goochelaarsact waarbij alle kinderen zeker de aandacht bij houden! Alle kinderen die er al wat van konden zeggen gaven aan dat ze je super leuk vonden. Voor iets kleinere kinderen en wat grotere kinderen hartstikke leuk vermaak! Geslaagde verjaardag!
Door Shaunie, 18 april 2021,
De kinderen hebben genoten en heerlijk gelachen.nnZe zaten op het puntje van hun stoel en probeerden iedere goocheltruc te ontrafelen. Voor elk kind was er persoonlijke aandacht en ze kregen allemaal een mooi ballonfiguur.nEen heel geslaagd kinderfeestje, bedankt Joris!
Door Cynthia Schurink, 9 april 2021,
Het was helemaal leuk! Wij vonden het leuk dat ze zelf veel dingen mochten doen. De betrokkenheid was er met de kinderen ook individueel. Dikke duim voor jou👍. Hartelijk dank en zeker tot een volgende keer!
Door Lisa-Bo Schenkel, 2 april 2021,
Echt wauw! In het begin toen het begon dachten we wel als dit maar goed komt haha maar we hadden ook wel behoorlijke leeftijdsverschillen. Maar nadat dit uitspraken na elkaar (ouders) was het ijs al gebroken. We hoorde de kinderen gieren van het lachen. Echt een super show en een dikke aanrader! Zelfs wijzelf en de andere ouders hebben zo erg gelachen om je! Echt super! Dankjewel Joris. Zeker een aanrader!n
Door Mellanie Doldersum, 13 mei 2021,
De kids waren enthousiast en deden goed mee. Joris heeft een hartstikke leuke show op het kinderfeestje van onze dochter neergezet! De trucs waren goed en leuk en de ballonnenworkshop was ook zeer geslaagd! Leuk dat alle kinderen een tasje meekregen met een aantal goocheltrucs om thuis te doen! Zeker een aanrader!
Door Laura Daalmeijer, 7 mei 2021,
Alleen maar blije gezichten gezien. Onze zoon werd 5 jaar en we hebben Joris ingehuurd op zijn kinderfeestje. Het was 1 en al feest en alle kinderen waren door het dolle heen. Joris gaf een geweldige show!!!!!nn
Door Sara Gul, 5 mei 2021,


Magisch en hilarisch!


Een geweldig kinderfeest al vanaf 45 minuten.
 
- Hilarische goochelshow
- Ballonfiguur voor ieder kind
- Unieke spellen met ballonfiguren
- Joris klimt in een grote ballon, hilarisch!
- Grappige goocheltruc voor ieder kind. 

Waarom Joris de Graaff?

 • Je mag zoveel kinderen uitnodigen als je wilt. 
 • 100%-tevredenheidsgarantie
 • Beroeps kinderentertainer
 • 4,7 / 5 sterren van 59 beoordelingen
 
 


Contact gegevens


100% coronaproof kinderfeest
Bachlaan, 156
8031HL Zwolle

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van 100% coronaproof kinderfeest