Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kinderfeestje de toverdrank

Toverdrank brouwen op je kinderfeestjeLeuk betoverend kinderfeestje voor thuis


Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor thuis dat zowel betoverend als spannend is? Dan hoef je niet verder te zoeken! Kinderfeestje ‘De Toverdrank’ is een betoverend avontuur dat de kinderen niet snel zullen vergeten! Wil jij het feestje direct bestellen? Klik hier!

We waren 30-60 min kwijt aan voobereidingen, die niet moeilijk waren. Het draaiboek was duidelijk en overzichtelijk. Met de leeftijd van 4-7 merkte wel dat niet iedereen aangehaakt bleef maar dat was geen belemmering.
Door anoniem,
We hebben het feestje gevierd met kids van 10 jaar. We hebben er 2 tot 3 uur over gedaan, de tijd was perfect. De kinderen vonden het cadeau uitpakken met de handschoenen het leukste! Ik zou het feestje zeker aanraden
Door Saar,
Ik zou dit feestje zeker aanraden aan andere ouders. Hier wel zeggende dat je je moet voorbereiden wil je een sfeer creƫren wat het voor de kids echt spannend maakt. Je kunt merken dat er door de makers goed is nagedacht over het spel.
Door Fam de Kort,


Kan jij het toverdrankje brouwen van Miss Terieus?


Volop mysterie

Kruidenvrouwtje Miss Terieus neemt de kinderen tijdens dit feestje mee op avontuur. Miss Terieus heeft een geheim toverdrankrecept voor ze achtergelaten, waarmee ze een werkende toverdrank kunnen maken… Maar dat kan alleen als ze de geheime ingrediënten te pakken weten te krijgen!

 

Interactief feest

Via de speciaal voor dit feest ontworpen website horen de kinderen Miss Terieus. Zij legt ze ingrediënt voor ingrediënt uit wat ze zouden moeten doen om de juiste formule te krijgen. Ze geeft haar geheimen niet weg: de kinderen voeren verschillende opdrachten uit om informatie te krijgen over de inhoud van de toverdrank. Lukt het ze? Of maken ze te veel verkeerde keuzes? Durven ze deze drank aan het einde eigenlijk nog wel te brouwen…?

 

Op avontuur met de Toverdrank

Het kinderfeestje De Toverdrank bestel gemakkelijk online, klik hier om naar de website te gaan. Je betaalt één prijs voor de hele groep, tot maximaal 10 kinderen. Direct na je bestelling ontvang je een handig draaiboek in de mail, waarmee je meteen aan de slag kunt. Alle voorbereidingen zijn voor je uitgewerkt (niet dat dat er nu zo veel zijn) en de meeste dingen die je nodig hebt, heb je waarschijnlijk al wel in de kast staan.

 

Dus, waar wacht je nog op? Laat de magie beginnen en tover een glimlach op die gezichtjes. Een tof kinderfeestje organiseren was nog nooit zo eenvoudig!

 Contact gegevens


De ToverdrankKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van De Toverdrank