Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

JUMPEN op je allerleukste feestje bij jou thuis!

Spring hoog naar de regenboog op je meest magische feestje!Spring van vreugde een gat in de lucht, naar al je mooiste dromen!


Wil jij jouw zoontje of dochtertje een onvergetelijke dag bezorgen, samen met alle vriendjes en vriendinnetjes? Maak dan kennis met JUMPTASTIC!! JUMPTASTIC is het vetste kinderfeestje in Alkmaar, Heerhugowaard en heel de omgeving. Met mijn camper vol trampolines kom ik bij jullie op bezoek en zorg ik voor het beste kinderfeestje ooit. Sportief, supergezellig samen en bovenal: een gigagaaf feestje om nooit te vergeten! En omdat springende kinderen meestal honger krijgen, organiseer ik er ook gelijk een speciaal kookfeestje bij, als jullie dit willen!

Jumpen en koken op je meest magische kinderfeest!


Kinderfeestjes bij jullie thuis in heel Noord-Holland!

Is jouw kind binnenkort jarig of heb je iets anders te vieren? Dan is dit hét moment om een fantastisch feestje te plannen! Met Fit for Food kids zorg ik ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken. Wanneer je contact met mij opneemt, bespreken we samen jullie wensen en de mogelijkheden: jumpen, spelletjes op de trampoline, koken, ballonnen, slingers, confetti en alle mogelijke combinaties. Omdat ik met mijn camper overal naartoe kan rijden, kunnen de feestjes in principe overal georganiseerd worden: bij jullie thuis, op de vereniging, in de natuur of op een andere leuke locatie. Per feestje houd ik een maximum van elf kinderen aan.

De allerleukste jump-feestjes

Zijn jullie klaar om mee te springen naar het land van magie? Op een JUMPTASTIC kinderfeestje springen we met z’n allen samen door de regenboog, dwars door de wolken en vliegen we door onze mooiste dromen. Hoe zo’n droomfeestje werkt? Simpel: ik zorg dat alle trampolines stevig en veilig bij jullie in de tuin of ergens anders komen te staan en vervolgens gaan we samen springen met muziek! Als ervaren pedagogisch begeleider en fitnesscoach zorg ik ervoor dat alle kinderen de dag van hun leven hebben. Wat we precies gaan doen, laat ik afhangen van de kinderen. Voor kleinere kinderen houden we de spelletjes wat simpeler en voor de grotere maken we het uitdagender, zodat ze lekker uitgedaagd worden. Eén ding is in ieder geval gegarandeerd: een jumpfeestje dat ze nooit zullen vergeten.

Kook-kinderfeestjes in heel Noord-Holland!

Van jumpen krijg je honger. En omdat ik zelf ook gek ben op (gezond) koken, organiseer ik er ook graag direct een kookfeestje bij! Bij jullie thuis in de keuken gaan we dan samen leuke en gezonde recepten maken. Denk aan worteltaart, bananencake of appetijtelijke appeldonuts. Niet alleen zullen alle kinderen hier heerlijk van smullen, ze leren ook nog eens hoe je eenvoudig lekkere en gezonde dingen kan maken. Kortom: gezellig, lekker, leerzaam en supergezond!

Ook zin in het leukste kinderfeestje van Noord-Holland?

Hebben jullie binnenkort iets te vieren en heb je interesse in een vet jumpfeestje? Eventueel in combinatie met een uniek kookfeestje? Neem dan gewoon contact met mij op! Ik bespreek graag samen met jou je wensen voor het leukste kinderfeestje in Noord-Holland. Tot snel!Contact gegevens


Fit for Food kids
Raadhuisplein 7
1701EH Heerhugowaard

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Fitforfoodkids pagina
Bezoek onze Fit for Food kids pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Fit for Food kids