Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Politie boeven feestje voor stoere kids!

Op zoek naar de snoepjesdiefLeuke speurtocht in thema politie en de snoepjesdief


Suus kinderfeestjes bied de leukste pakketten aan voor complete kinderfeestjes die je bij je thuis kan doen. In het pakket zit echt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd "politie" kinderfeestje, ben je direct benieuwd hoe het eruit ziet? Klik dan hier
 

Kan jij de politie helpen met zoeken naar de snoepjes?

Er is een ramp gebeurd want de snoepwinkel is helemaal leeggeroofd door de snoepjesdief! Kan jij de politie helpen en op zoek gaan naar de buit die de dief heeft verstopt?
 
Je krijgt een unieke inlogcode voor een geheime webpagina waarop je een speciaal filmpje kan zien! Hoe spannend is dat? Je zult zien dat de spanning er gelijk in zit en zo hebben alle kids zin in een spannende speurtocht!
 
Kunnen jullie alle boeven en politie spelletjes uitvoeren en vinden jullie de schat? Wie weet krijg je ook nog wel een echte politie diploma!
 
 

Onze zoon werd 5 jaar en hij wil later graag bij de politie, dit feestje paste dus perfect bij hem. Het pakket verraste ons, zo compleet, de speurtocht werd een hit zelfs in de stromende regen. En de schat werd natuurlijk gevonden en verdeeld.
Door Jelle,
Leuke speurtocht feestje gehad, vooral de leuke prints om de speurtocht uit te zetten maken het feestje leuk. Toen de schat gevonden werd was het groot feest!
Door Fam van Loonen,


Een compleet pakket voor een spannende politie speurtocht


Alles wat je nodig hebt voor een spannend kinderfeestje.

Zoek jij een leuk kinderfeestje voor stoere kids die wel tegen een beetje spanning kunnen? Ben je zelf niet heel creatief maar wil je je kind wel een onvergetelijk feestje geven? Zonder heel veel moeite?  Dat kan! Met een beetje hulp van dit complete pakket heeft jouw kind een heel leuk feestje. Succes en plezier gegarandeerd!
 
Het pakket is ideaal voor een leuk feestje op iedere gewenste locatie. Een compleet pakket waar alles in zit waardoor je direct aan de slag kan. Als je je bestelling hebt afgerond krijg je direct in je mailbox het complete draaiboek en de toegang tot de unieke webpagina die de speurtocht extra spannend maakt met een filmpje. Je ziet in het filmpje een dief die de snoepjes heeft gestolen. Het doel van het feestje is dat de kinderen op zoek gaan naar de snoepjes dmv een speurtocht met leuke spelletjes.
 
Via de post ontvang je de rest van het pakket met o.a. diploma's, kaartjes voor de speurtocht uit te zetten,kleurplaten en een linnen tas om de schat in te gaan verstoppen.
 
Het leuke van dit feestje is dat je zelf de route kiest waardoor het dos op iedere locatie gevierd kan worden.Daarnaast kun je zelf ook kiezen welke spellen je wilt spelen. Je hebt een paar kleine dingetjes nodig voor de spellen zoals bv pionnen, bal, dobbelsteen maar zodra je die hebt kun je gaan beginnen.
 
 
Extra's
Je ontvangt diverse prints en extra info over evt extra spelletjes zodat je je feestje nog completer kan maken.
 
Je kunt dit feestje ook heel leuk doen in bv een speelbos, mocht je in je eigen omgeving geen directe speelruimte hebben.

Waar bestaat het pakket uit?

Digitaal (direct na afronden van je bestelling) ontvang je 
 
- een compleet speurtocht-draaiboek
- toegang tot de interactieve webpagina
 
Via de post ontvang je enkele dagen na het afronden van je bestelling
 
Alles wat je nodig hebt voor de speurtocht. In het pakket zitten diploma's, stickers en een spelposter. Daarnaast voor  ieder kind een kleurplaat en een diploma. Ook vind je in het pakket de kaartjes waarmee je de speurtocht route kunt uitzetten.
 
In het pakket zit een compleet feestje voor 10 kinderen. Heb je meer kinderen denk dan aan een aanvulset die we ook in ons assortiment hebben.
 
Wil je meer info over dit geweldige feestje KLIK HIER
 
 
 


Contact gegevens


Politie-boevenfeestKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Politie-boevenfeest