Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Ziggy Zintuig kinderfeestje

Leuk kinderfeestje voor kleutersHoe goed werken jouw zintuigen?


Kinderen van 4, 5 of 6 jaar kunnen een feestje echt nog wel spannend vinden. Hoe fijn is het dan om dat feestje gewoon lekker thuis te vieren?! Nou, horen wij dan vaak, zo leuk vinden we dat niet, al die gastjes thuis moeten vermaken. En laten wij daar nou precies de oplossing voor hebben! Direct het feestje bestellen? Klik dan hier!


We hebben het feestje gevierd met 7 kinderen van 4 en 5 jaar. Het duurde 1 a 2 uur en de tijd was perfect. Het leukste onderdeel vonden de kinderen het zoeken van de vormen. Ik zou dit feestje zeker aanraden.
Door Lena,
De kinderen vonden het ruikspel het leukste spel. Het gebruik van de bijbehorende website was voor de kinderen leuk en voor mij handig!
Door Sophie en Jasper,


Ziggy Zintuig het leukste kleuterfeestje voor thuis


Kinderfeestje voor thuis, kinderen vieren hun eigen feestje

Het kinderfeestje Ziggy Zintuig is zo ontwikkeld dat kinderen het feestje zelf vieren. Natuurlijk is er een volwassene bij die ze helpt en in de gaten houdt, maar aanzetten tot het spelen van de spellen is meestal niet nodig.

 

De kinderen starten op de speciaal hiervoor ontworpen website, waar ze kennis maken met de mascotte van het feestje: Ziggy.

Ziggy is een robot, die op bezoek wil bij zijn robotvriendjes. Steeds bezoeken de kinderen samen een ander vriendje van Ziggy. Alle vriendjes hebben een spel bedacht, dat ze samen met de kinderen willen spelen. Rikkie Ruiken heeft bijvoorbeeld een spel uitgezet, waarbij dezelfde geurtjes bij elkaar gezocht moeten worden. En Vikkie Voelen wil samen met ze over het blotevoetenpad… meer verklappen we niet, de rest mogen de kinderen zelf ontdekken.

 

Na ieder spel krijgen de kinderen een stempel /  sticker op hun Ziggy Stempelkaart. Als de kaart vol zit, hebben ze alle vriendjes ontmoet en is het feestje klaar.

 

Wat krijg je bij het feestje?

Heel veel gemak en heel veel plezier 😉

Nadat je je bestelling hebt betaald, krijg je meteen een mailtje van Confetti per Mail. Daarin zit een uitgebreid draaiboek en een aantal bijlagen die je gaat uitprinten, zoals de stempelkaarten. In het draaiboek wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet klaarzetten en hoe het feestje zal verlopen. Kan-niet-misgaan!

 

Met Confetti per Mail wordt een feestje thuis vieren voor iedereen een feest! Om het feestje te bestellen klik hier!

 Contact gegevens


Ziggy ZintuigKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Ziggy Zintuig