Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

KINDERFEESTJE DRUMMEN!!

DRUMMEN IS EEN FEESTJE!Bij ons is drummen altijd een feestje


Welkom bij Drum-Party,
 
Vandaag heb ik voor u een speciaal aanbod. Vanuit Drum-Party bieden wij namelijk al ruim 1,5 jaar kinderfeestjes aan die als geweldig worden ervaren door echt iedereen. Zo'n kinderfeestje wil jij je kind toch ook toewensen.
 
Wat wij precies voor u kunnen doen laat ik hier onder zien. Blijf je meekijken?

Gister het kinderfeestje van mijn dochter haar 9de verjaardag gevierd. Djesse maakt er een groot feest van! Het drummen is super leuk, maar ook het springen op de trampoline, tafelvoetbal en knutselen. De kinderen waren lekker vrij en werd goed gekeken naar hun behoefte. Top feestje!!
Door Marion Verbraeken -Google-,
Drummen is een feestje bij Drum-Party!
Door Joyce Corver -Google-,
Het drumfeestje georganiseerd door drum-party voor de verjaardag van onze zoon was echt geweldig! Aan het begin was het al leuk met de trampoline, tafelvoetbal, drinken, wat te eten, e.d. Daarna de drumles door ... ,de vader van Djesse, was echt fantastisch. De kinderen hebben genoten en echt wat geleerd (en ik zelf en onze oudere zoon hebben ook met veel plezier meegedaan). Daarna mochten de kinderen een voor een op een groot echt drumspel 'We will Rock You spelen' en hier werd een videocompilatie van gemaakt. De rest van de kinderen was toen aan het knutselen, 'zelf drums maken' konden verder spelen op de trampoline e.d. Het was zeer geslaagd en echt een unieke ervaring!
Door Jan-Willem Hoogewegen -persoonlijk-,
Wij hebben vandaag een workshop gevolgd in de drumschool van Drum-Party/LeonDrums/Online Drumles en wat was dit té gek zeg. Wij zochten een verjaardags cadeau voor onze vader en ook al was dit wel wat ‘last minute’, alles was zo geregeld en we hebben een super leuke verjaardag gehad
Door Tanja -persoonlijk-,


Het Drum-Party aanbod


Het is mogelijk om een eigen kinderfeestje samen te stellen. Wil je er een trommeltaart bij of zelfs een video van dit onvergetelijke feestje? alles kan!
 
Ieder kinderfeestje begint bij ons met trampoline springen en tafelvoetballen in een compleet versierde drumschool. Op deze manier is de eerste energie er alvast uit. In de drumschool is zoveel te zien en te beleven dat eerst lekker uitrazen altijd wel een goed idee is.
 
Hierna is het mogelijk om onze trommeltaart gezamenlijk te eten gevolgd door het uitpakken van de cadeautjes. Neem je liever een eigen taart mee dan is dat ook mogelijk.
 
Nu we allemaal onze suikers en cadeautjes binnen hebben gaan we natuurlijk echt beginnen. We gaan drummen! 
In de drumworkshop die te zien is op de foto's leren we de basis van het drummen door middel van het spelen van eenvoudig te leren oefeningen. De resultaten waar we naar toe werken spelen we mee met leuke muziek.
 
Na een uur drummen die voorbij vliegt is het tijd om wat anders te doen. 
We gaan een eigen trommeltje maken! Dit doen we door met spuitbussen, kleurenpapier, stickers, lint, ballonnen en nog veel meer leuke knutselspullen. Natuurlijk allemaal onder gezellige begeleiding.
 
Tussen de activiteiten door is het mogelijk om gebruik te maken van de speel activiteiten in het pand. Zo maken wij het voor ieder kind leuk om het super gezellig te hebben.
 
Aansluitend hierop is het ook nog mogelijk om gezamenlijk patat en snacks te eten. Heerlijk!!
 
Het is een extra mogelijkheid om deze onvergetelijke middag van totaal 3 uur proffesioneel vast te leggen op video.
 
 
Boek nu een kinderfeestje bij drum-party en ontvang 10% korting. Geef dit aan in uw bericht. Deze actie is ook geldig voor feestjes in het komende jaar.
 
Groetjes,
 
Het Drum-Party team!
0634258012


Contact gegevens


Drum-Party
Grote Waard 15
2675 BX Honselersdijk

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze YouTube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Drum-Party