Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

KINDERFEESTJE DRUMMEN!!

DRUMMEN IS EEN FEESTJE!Bij ons is drummen altijd een feestje


Welkom bij Drum-Party,
 
Wij verzorgen al zo'n 1,5 jaar de gaafste en meest onvergetelijke kinderfeestjes bij jou thuis voor de deur!!
 
Wat wij precies voor u kunnen doen laat ik hier onder zien. Blijf je meekijken?
 
Wil je niet lezen maar gewoon zien wat we doen? bekijk dan ons youtube kanaal!

Gister het kinderfeestje van mijn dochter haar 9de verjaardag gevierd. Djesse maakt er een groot feest van! Het drummen is super leuk, maar ook het springen op de trampoline, tafelvoetbal en knutselen. De kinderen waren lekker vrij en werd goed gekeken naar hun behoefte. Top feestje!!
Door Marion Verbraeken -Google-,
Drummen is een feestje bij Drum-Party!
Door Joyce Corver -Google-,
Het drumfeestje georganiseerd door drum-party voor de verjaardag van onze zoon was echt geweldig! Aan het begin was het al leuk met de trampoline, tafelvoetbal, drinken, wat te eten, e.d. Daarna de drumles door ... ,de vader van Djesse, was echt fantastisch. De kinderen hebben genoten en echt wat geleerd (en ik zelf en onze oudere zoon hebben ook met veel plezier meegedaan). Daarna mochten de kinderen een voor een op een groot echt drumspel 'We will Rock You spelen' en hier werd een videocompilatie van gemaakt. De rest van de kinderen was toen aan het knutselen, 'zelf drums maken' konden verder spelen op de trampoline e.d. Het was zeer geslaagd en echt een unieke ervaring!
Door Jan-Willem Hoogewegen -persoonlijk-,
Wij hebben vandaag een workshop gevolgd in de drumschool van Drum-Party/LeonDrums/Online Drumles en wat was dit té gek zeg. Wij zochten een verjaardags cadeau voor onze vader en ook al was dit wel wat ‘last minute’, alles was zo geregeld en we hebben een super leuke verjaardag gehad
Door Tanja -persoonlijk-,
Ha Djesse, het was een topfeestje!nDe ouders hebben het nog steeds over het enthousiasme van jou en hoe je de kinderen er in mee nam!
Door Cyndia -whatsapp-,


Hoe ziet het eruit?


Juist in deze tijd doen wij het anders. In plaats van jullie allemaal in de drumschool uit te nodigen komen wij met onze evenementen Drumcaravan voor de deur staan.
 
In deze caravan staan 7 geluidsloze elektronische drumstellen met daarop tablets en koptelefoons om zo een hele gave drumworkshop te volgen. De drumstellen hoor je zelf dus wel maar iedereen om je heen niet!
 
Om er echt een feestje van te maken nemen wij ook onze muziekboxen mee en gaan we springen van links naar rechts tussen het drummen door.
 
Om nog beter te kunnen springen met z'n alle is het ook mogelijk om de verjaardagstrommeltaart bij te boeken.
 
Bekijk de website voor nog meer informatie en geef ons gerust een belletje zodat we alles kunnen bespreken. Super leuk en wellicht tot snel!


Contact gegevens


Drum-Party
Grote Waard 15
2675 BX Honselersdijk

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze YouTube pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Drum-Party