Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Het leukste outdoor escape spel voor tieners

Een leuke originele activiteit in de buitenluchtHou jij van gamen, puzzels en breinbrekers? Doe dan deze city game!


In Escape the City speel je het spannende spel van Dr Crypto. Hou jij van escape rooms, puzzels, buiten zijn en een vet spel spelen, dan is dit jouw feest!

Ohhhhhh help!!! De afschuwelijk Dr. Crypto is gesignaleerd in jullie stad/dorp. Kan jij goed puzzelen? Er worden maar liefst 9 mensen gegijzeld door Dr. Crypto. Je kunt de kamers openen en ze bevrijden door de cryptische aanwijzingen op te lossen. Bevrijden jullie alle gijzelaars tijdens het Escape the City kinderfeestje? Dan hebben jullie gewonnen!

Om direct naar Escape the City te gaan klik hier.


Wij hebben Escape the City - junior versie met 4 groepen jongeren gedaan. En ontzettend veel plezier gehad! Service voor, tijdens en na spel is ook heel netjes!
Door marly,
Wat een leuk spel om jongeren naar buiten te krijgen. Doordat ze toch met hun telefoon moeten werken vonden ze het allemaal heel leuk. Ze hebben genoten!
Door rachid,

Vet escape spel om buiten te spelen met je vrienden


Hoe speel je het Escape the citygame?

Een citygame, is een spel wat je heerlijk buiten speelt en werkt met gps op een telefoon of tablet. Het fijne ervan is dat je dit spel overal kan spelen in de frisse buitenlucht. Zo krijg je tieners weer van hun computerscherm af en leren ze goed samen te werken.Het Escape the city spel is een escape game waar je door samenwerken met elkaar allerlei puzzels kan op lossen! Het doel is om alle "gijzelaars" uit de 9 escape kamers te bevrijden.

Escape the City is een gps spel. In de speciale app zie je een kaart waar locaties verschijnen met aanwijzingen. Ook informatie ontvang je over waar de gijzelaars te vinden zijn. Samen gaan jullie op zoek naar de juiste informatie om de codes te kraken en de gijzelaars te bevrijden. Hoe sneller dit lukt, hoe meer bonuspunten je verdient. Maar kijk uit, een fout antwoord kost je handen vol geld. 

Kom je er niet meer uit ? Dan is er altijd de mogelijkheid om hints te kopen die je goed kan gebruiken! Welk team heeft de beste tactiek en verdient het meeste geld? 

Wat feitjes op een rij:
  • Leeftijd advies vanaf 10 jaar ,  met de junior versie van Sherlock.
  • Direct starten na je online bestelling, vanaf 9,50 p.p.
  • Overal in ieder plaats te spelen, je kunt het ook in je eigen woonwijk spelen!
  • Het spel duurt 90 minuten, het kan ook langer als jullie willen en dit kost niets extra. 
  • Speel wanneer je het wilt, je bepaalt zelf welke dag of tijd.
  • Je ontvangt een complete handleiding en een handige checklist, tips en uiteraard de spelcode.

 
Wat heb je nodig om dit spel te spelen?
Per team heb je 1 tablet of smartphone nodig met mobiel internet (4/5g) en gps. Na aankoop ontvang je de unieke spelcode, installeer je onze gratis app, bedenk een goede tactiek en hoe je het beste kunt samenwerking. Met vooral veel humor en lol maak je dit spel tot een succes. 

Heb jij zin om dit feestje te spelen en ben je benieuwd naar meer


Contact gegevens


Escape de cityKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Escape de city