Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Het lekkerste pizza feestje voor thuis!

Speurtocht met heerlijk thema; Pizza.Op zoek naar het geheime recept van Luigi.


Leuk kinderfeestje met een Pizza speurtocht (pakket voor 10 kinderen)

In Parma woont kok Luigi, hij staat bekend om zijn heerlijke pizza's maar is helaas zijn beroemde pizzarecept kwijt. Kun jij hem samen met je vriendjes helpen?

Tijdens de speciale pizza speurtocht gaan we op zoek naar het geheime recept. Voor je start kijk je het filmpje van Luigi op een geheime pagina! Tijdens de speurtocht speel je spelletjes en ontmoet je ook de vrienden van Luigi.  Ook  speel je grappige pizza-spelletjesen en ga je speuren naar het recept. Ga jij het recept vinden? Dan verdien jij en jouw vriendjes een echt diploma!

Deze speurtocht kan ook gespeeld worden als een Super Mario feestje.

Ben jij benieuwd naar deze speurtocht? klik dan hier.

wat een heerlijk feestje , Na de speurtocht die de kids heel leuk vonden uiteraard afgesloten met de lekkerste pizza!
Door Willem,


Wil jij kok Luigi helpen met zijn geheime recept te zoeken?

Mama Mia! Grote paniek biij kok Luigi want zijn wereldberoemd recept is kwijt! Hoe moet hij nu zijn allerbeste pizza maken? En juist nu zijn grote liefde Mira komt eten bij hem!

Hij heeft hulp nodig kan jij hem helpen?

Op de geheime webpagina kijk je naar het filmpje van kok Luigi, daarna kun je gelijk op pad en starten met de speurtocht.

Tijdens de speurtocht ontmoet je alle vrienden van Luigi in korte video's waar ze ook uitleg geven over een spelletje. Alles staat in thema van pizza's, als je daar geen trek van krijgt...

Wie weet vind jij het recept wel! Laat het dan zo snel mogelijk weten en stuur een foto naar Luigi. Hij kan dan gelijk beginnen met koken om zo zijn liefje te verassen.

Uiteraard verdien jij een beloning voor het zoeken. Ieder kind ontvangt dan ook een pizzadiploma en wie weet wel een pizza!

Complete speurtocht

Weinig voorbereiding en direct aan de slag.
Het complete pakket ontvang je na aankoop direct digitaal, inc de code voor de gehieme website. 

Via de post sturen we je snel het pakket toe. (Houd rekening met 2 werkdagen levertijd)

Je kunt zelf kiezen welke spelletjes je wilt spelen en wat de route wordt. Als tip laat de route via speeltuintjes lopen,om extra speelmomenten te maken.
Je hebt wat kleine materialen nodig voor de spelletjes en dan kun je starten!

Extra's
In het draaiboek vind je ook extra tips, inspiratie en prints voor een compleet pizza feestje. Om het feestje compleet te maken kun je het ook nog leuk decoren, kijk maar eens op onze website.

 
Het pakket is voldoende voor maximaal 10 kids. Heb je een groter feestje bestel dan een uitbereiding. Einde je feestje met pizza's en geniet lekker met de kinderen mee! Ben jij benieuwd naar dit feestje? klik dan hier.


Contact gegevens


Pizza feestjeKlik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Pizza feestje