Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Speurtochten en themafeestjes voor kinderfeestje thuis

Print je favoriete speurtocht bij Print je FeestjeSpeurtochten en themafeestjes voor kinderfeestje thuis


Een speurtocht op je kinderfeestje is altijd een succes. Met één van onze speurtochtpakketten voor kinderen tussen 5 en 12 jaar organiseer je heel gemakkelijk zelf een kinderfeestje thuis. De speurtochten starten met een brief of inleidend verhaal om voor te lezen aan de kinderen. Daarna gaan de kinderen op pad. Onderweg doen ze leuke spelactiviteiten die het verhaal ondersteunen en aan het einde van de speurtocht vind de ontknoping plaats. De kinderen gaan bijvoorbeeld op zoek naar de schat of lossen een mysterie op. Je ontvangt alle benodigde materialen digitaal waarna je deze zelf kunt printen. De speurtochten zijn eenvoudig in je eigen omgeving uit te zetten met de meegeleverde routekaarten of routepijlen. Bij erg slecht weer kan de speurtocht met kleine aanpassing ook binnenshuis plaatsvinden. De speurtochten en draaiboeken zijn aan te vullen met complete printable-feestpakketten om de feestruimte en feesttafel in stijl te versieren. Bekijk ons aanbod op onze website en kies jouw favoriete speurtocht.

Prinsessen speurtocht: 6 prinsessen en een prins waren helemaal uitgelaten en blij. Wat was het leuk. Leuke spellen, leuk verhaal (best spannend met de dief) en geweldig met het bal op het einde. Ze hadden nauwelijks tijd om pannenkoeken te eten. Een heel compleet draaiboek ook, je hoeft er zelf niet veel bij na te denken.
Door Ramona,
Detective speurtocht: heel erg leuk en belangrijk de kinderen waren enthousiast. Het feestje vergt wel wat voorbereiding maar dan heb je ook wel iets anders dan de standaardfeestjes. Leuk idee ook om iemand te bellen voor navraag alibi. leuke en originele opdrachten en echt speuren en puzzelen. Wij hebben het afgemaakt met detectivekleding e.d. wat het allemaal nog echter maakte. Zeker een aanrader!
Door Inge,
Escape room pakket: Heel leuk concept, de kinderen van 11 en 12 vonden het schitteren. Ze zijn een uurtje bezig geweest. Handig dat je de locatie kan aanpassen aan het weer. Niet te veel voorbereiding voor de ouders. Wij hebben met schatkist gewerkt die eenmaal na het harde werk geopend kon worden. Zeer leuke ervaring!
Door Ilse,


Contact gegevens


Print je Feestje
Doddendaal 25
7339 KA Ugchelen

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Print je Feestje