Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Speurtochten voor kinderfeestje thuis

Print je favoriete speurtocht bij Print je FeestjeSpeurtochten voor kinderfeestje thuis


Een speurtocht op je kinderfeestje is altijd een succes. Met één van onze speurtochtpakketten voor kinderen tussen 5 en 10 jaar organiseer je heel gemakkelijk zelf een kinderfeestje thuis.
 
De speurtochten starten met een brief of inleidend verhaal om voor te lezen aan de kinderen. Daarna gaan de kinderen op pad. Onderweg doen ze leuke (spel)activiteiten die het verhaal ondersteunen en aan het einde van de speurtocht vind de ontknoping plaats. De kinderen gaan bijvoorbeeld op zoek naar de schat of lossen een mysterie op.
 
Je ontvangt alle benodigde materialen digitaal waarna je deze zelf kunt printen. De speurtochten zijn eenvoudig in je eigen omgeving uit te zetten met de meegeleverde routekaarten of routepijlen. Bij erg slecht weer kunnen de opdrachten van de speurtocht ook binnenshuis plaatsvinden zodat het feestje altijd door kan gaan. 

Prinsessen speurtocht: 6 prinsessen en een prins waren helemaal uitgelaten en blij. Wat was het leuk. Leuke spellen, leuk verhaal (best spannend met de dief) en geweldig met het bal op het einde. Ze hadden nauwelijks tijd om pannenkoeken te eten. Een heel compleet draaiboek ook, je hoeft er zelf niet veel bij na te denken.
Door Ramona,
Detective speurtocht: heel erg leuk en belangrijk de kinderen waren enthousiast. Het feestje vergt wel wat voorbereiding maar dan heb je ook wel iets anders dan de standaardfeestjes. Leuk idee ook om iemand te bellen voor navraag alibi. leuke en originele opdrachten en echt speuren en puzzelen. Wij hebben het afgemaakt met detectivekleding e.d. wat het allemaal nog echter maakte. Zeker een aanrader!
Door Inge,
Speurtocht ridders: de speurtocht en alle geleverde informatie waren super! Het is een leuk verhaal. Zeker voor de jongere kinderen. Wij hebben het gebruikt voor de 5e verjaardag van mijn zoon. Alle kindjes zaten in het verhaal en vonden de speurtocht en spelletjes geweldig. De spellen zijn ook lekker kort waardoor de aandacht erbij blijft. Kortom, een super geslaagd feestje met alleen maar blije ridders en prinsessen.
Door Berna,

Onze speurtochten


We bieden speurtochten aan in diverse thema's zoals Piraten, Safari, Ridders en prinsessen, Heksen, Detectives.
 
De prijs voor een speurtochtpakket is €14,50. Dit is inclusief alle benodigdheden voor de speurtocht zelf (ongeacht het aantal kinderen), diploma's en een welkomstposter.
 
Naast de speurtochtpakketten vind je bij ons ook draaiboeken voor een themafeestje met heel veel uitgerwerkte (spel)activiteiten in het specifieke thema en veel extra informatie waarmee je zelf in een handomdraai een themafeestje organiseert. We hebben o.a. draaiboeken voor een elfenfeestje, een reis om de wereldfeestje, een voetbalfeestje.......
 
Bekijk het aanbod op onze website, kies jouw favoriete speurtocht en je ontvang direct daarna de link naar jouw downloads zodat je meteen kunt beginnen met het inlezen of de voorbereiding.


Contact gegevens


Print je Feestje
Doddendaal 25
7339 KA Ugchelen

Contact opnemen