Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Een spannend, uitdagend en tactisch spel...

Social Media LIVESocial Media Live een super tof kinderfeestje


Social Media LIVE is een supertof spel waarmee de kinderen lekker actief buiten aan de slag gaan. Met social media als thema, dus mooi aansprekend voor de kinderen.

Hiermee heb je een heerlijk originele activiteit als alternatief voor de standaard speurtocht tijdens een kinderfeestje. Cooler ook voor oudere kinderen!


Het is een erg leuk spel. En ook heel erg spannend. Het is een leuk buiten spel die je met je vrienden/vriendinnen kan spelen.
Door Simone (10 jaar) ,
Het leukste van het spel is dat je lekker buiten bent. Op het moment dat het andere team een foto van je wilt maken wordt het heel spannend. Daarnaast zit er veel afwisseling in.
Door Quan (10 jaar) ,
Je moet goed zoeken naar de LIKE kaartjes en vooral tactisch nadenken. En vergeet vooral niet dat je op elk moment op de foto gezet kan worden door het andere team. Dat zijn strafpunten.... Dat wil je natuurlijk niet. Het is erg gaaf om dit spel te spelen. Een soort verstoppertje en GPS spel in één!
Door Jan (12 jaar) ,


Hoe werkt Social Media LIVE?


Er zijn 2 teams (rood en blauw). Beide teams zijn een keer het “Zoek team” en “Foto team”. Ná 1 speelronde wisselen de teams. 
 
Het “Zoek team” moet zo veel mogelijk LIKE kaartjes vinden. Deze zijn verspreid in het zelf gekozen speelgebied (zelf ophangen). Het “Foto team” moet het andere team op de foto zetten. Om de 7,5 minuut mag het “Foto team” de live locatie bekijken van het andere team.
 
Voor het “Zoek team” zijn er voordelen te behalen om het de andere team moeilijk te maken. Het team wat de meeste LIKES vindt, wint Social Media LIVE!
 
Leeftijd: Vanaf 10 jaar 
Duur: 2 x 45 minuten 
Aantal kinderen: Per team minimaal 2 kinderen, een oneven aantal kinderen maakt niet uit! 
Spel-begeleidiers: Per team 1 spelbegeleider
Tarief: € 39,- (Gratis verzending) 
 
Heb je een speciale app nodig?
Nee, dit is niet nodig. Je kan het spel spelen door gebruik te maken van Google Maps
 
Hoeveel telefoons heb je per team nodig?
1 per team is voldoende. De telefoon heeft wel 4G nodig. 
 
Er is kans op neerslag, wat nu?
Je kan het spel op een later moment spelen. 
 
Je kan dit spel op elk gewenst moment spelen. Een datum en tijd kiezen is niet nodig. Je ontvangt bij het boeken een pakket. Hierin zit al het materiaal wat je nodig hebt om het spel te kunnen uitvoeren (m.u.v. plattegrond, die moet je zelf maken). Je koopt het pakket, deze hoef je dus niet retour te sturen. 
 
 


Contact gegevens


Speurtocht 2.0 (extra spannend)Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Neem dan contact op met Speurtocht 2.0 (extra spannend) via de onderstaande knop