Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Graffiti Kinderfeestje Graffitifun

Unieke en exclusieve graffiti feestjesGraffiti kinderfeestje (TIP)


Vier je exclusieve en tofste graffiti feestje bij Graffitifun! Met een uniek en uitgebreid programma bieden wij de leukste graffiti kinderfeestjes voor iedereen.

Wij zijn verkozen tot beste keus in de Benelux!

Maak met al je vriendjes een eigen graffiti paneel voor mee naar huis met een echte graffiti artiest. Ook mogen jullie met ze allen voor de jarige job op een echte graffiti muur spuiten + een rondleiding doen bij 1000meter aan graffiti muren. Achteraf een cadeautje en diploma's voor elk kind! Wij bieden deze unieke feestjes aan voor iedereen, in verband met onze hobby en enthousiasme is dit nergens anders ook maar zo uitgebreid en aantrekkelijk te vinden!!

Nu zelfs met €10,-/€80,- extra kortingen bovenop de prijslijsten: data + beschikbaarheid op aanvraag per mail. Boek dus snel!

LEUKSTE FEESTJE OOIT! Super bedankt allemaal, wat een dikke aanrader! Kortom, korte review maar bovenstaande zegt denk ik genoeg! Tot snel weer bij het volgende feestje van mijn andere dochter!
Door Esther de Lange,
Vetste en coolste feestje ever gevierd!!!! Wauw!! Dikke aanrader! Wat een leerzame workshop en ook nog eens superleuk en enthousiast gegeven door de graffiti artiesten van Graffitifun!
Door Marieke de Jong,
De workshop was goed geregeld en voldeed aan alle verwachtingen. We kunnen iedereen dit adviseren. Leukste feestje ooit! Kregen wij als ouders te horen! Flexibel en heel enthousiaste graffiti artiesten. Kortom: super en coolste partijtje!
Door Sander de Jong,


Graffiti kinderpartijtje Graffitifun


Een graffiti kinderfeestje!

Kom bij ons op locatie waar wij de grootste graffiti spots hebben van de Benelux!! Met unieke locaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en heel Nederland! Wij bieden de tofste graffiti kinderfeestjes aan voor iedereen.

Een graffiti kinderfeestje bij de Graffitifun kids is ideaal om als creatieve partijtje te boeken! Met echte graffiti artiesten maak jij jouw eigen graffiti paneel!
 
Onze feestjes worden vaak gezien als coolste feestjes ever en ouders mogen gratis mee. Vier je feestje dus snel bij Graffitifun!!

Met Vriendelijke Groeten,
Het Graffitifun team (personal-artist)

www.graffitifun.nl 
www.graffitifun.com
www.graffitikinderfeestje.nl Contact gegevens


Graffiti feestje
Flevoparkweg
1095 DJ Amsterdam

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Twitter pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Google plus pagina
Bezoek onze Youtube pagina
Bezoek onze Linkedin pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Graffiti feestje