Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Download en print je eigen escape game

Een spannende escape game voor kinderen tussen 9 en 13 jaar oud.Organiseer zelf eenvoudig en goedkoop je eigen esscape game thuis


Met deze escape game heb je een originele activiteit in handen die leuk is voor een kinderfeestje maar ook zeker heel geschikt is om samen met het gezin te doen op bijvoorbeeld een vrije middag.

De kinderen worden (eventueel fictief) opgesloten in een ruimte en kunnen ontsnappen door de code te kraken. Elke opdracht die ze volbrengen geeft hen een nieuw stukje van de code. Kunnen ze op tijd ontsnappen? 

De opdrachten zijn geschikt voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar oud. De allerjongste kinderen hebben misschien af en toe een kleine hint nodig (er is ook een boekje met hints) maar ook voor de oudere kinderen is er genoeg uitdaging in het onderzoeken wat ze moeten doen om de opdrachten op te kunnen lossen.

De opdrachten bevatten een combinatie van cryptische aanwijzingen, zoekopdrachten en puzzels. Je kunt de escape game zo spannend (of niet spannend) maken als je zelf wilt waardoor deze voor iedere groep kinderen geschikt is.

Je ontvangt een digitaal draaiboek met alle uitleg en de opdrachtkaarten om zelf te printen. Naast dit draaiboek heb je slechts een paar attributen nodig die eigenlijk iedereen al wel in huis heeft, denk hierbij aan een tafel, een lamp, ballonnen etc. Zet de ruimte klaar en spelen maar. 

Er wordt geen gebruik gemaakt van een computer of internetverbinding tijdens het spel, dus allemaal even lekker offline! 

Voor slechts € 17,50 organiseer jij al je kinderfeestje thuis, ongeacht het aantal kinderen. Bij meer dan 6 kinderen laat je ze eenvoudig in teams tegen elkaar strijden. Je hoeft hiervoor alleen de opdrachten extra uit te printen en een tweede ruimte in te richten.

kijk voor meer informatie op onze website.


Heel leuk concept, de kinderen van 11 en 12 jaar vonden het schitterend. Ze zijn een uurtje bezig geweest. Handig dat je de locatie zelf kan aanpassen. Niet te veel voorbereiding voor de ouders. Wij hebben met schatkist gewerkt die eenmaal na het harde werk geopend kon worden. Zeer leuke ervaring!
Door Ilse,
Wat een superleuke opdrachten zeg! Het klopte allemaal en met weinig voorbereidingstijd hebben 4 kids (van 6-13 jaar oud) en hun vader een topactiviteit gehad! Ze waren precies binnen het uur klaar. Het zat echt heel goed in elkaar, en superduidelijke handleiding!n
Door Cindy Oppermans,
Zeer geslaagde escape room voor 11 meiden van 9-12 jaar! Ik had ze verdeeld in 2 teams. Wel even knippen en plakken van tevoren, maar de meiden hebben ervan genoten! Goedkope en werkbare manier om dit met zo'n groep te doen!n
Door Lindy V,
Acht 11-jarige meisjes ontsnapten in 53 minuten uit de Escape Room. Ze hadden hier en daar een kleine tip nodig, maar het was geweldig om ze te zien samenwerken, samen denken en samen tot inzichten komen.n
Door Miep Bamps,

Contact gegevens


Escape game voor thuis
Doddendaal 25
7339KA Ugchelen

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Escape game voor thuis