Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Weesp

Een leuk kinderfeestje is het Skatefeestje. Tijden dit skate feestje van 2 uur krijg je goede skates en bescherming en leer je hoe je het beste kunt skaten. Ook mag je zelf de locatie bepalen, zo lang het maar een plek is waar je goed kunt skaten. Voordat je dan ook gaat beginnen met het skaten zijn er verschillende valoefeningen die je gaat doen. Hierdoor leer je hoe je veilig kunt vallen. Nadat de kinderen wat oefeningen hebben gedaan en wat skateskills hebben opgebouwd wordt het tijd voor een lekkere pauze met wat heerlijk eten en drinken. Vervolgens wordt het tijd voor het skaten zelf.
De meest uiteenlopende kinderfeestjes in Weesp in één handig overzicht

Een ander leuk kinderfeestje midden in de natuur is een kinderfeestje waarbij je in de natuur op pad gaat. Het ponsfeestje is dan ook erg leuk voor kleine kinderen om kennis te maken met het pony rijden. Dit kinderfeestje in Weesp bestaat uit het gezellig zingen voor de jarige met cake, limonade en veel cadeautje uitpakken. Ook mag je een hoefijzer versieren die je na afloop mee naar huis mag rijden. Uiteraard behoort ook ponyrijden tot de mogelijkheden en kunnen de kinderen zelf de pony's gaan poetsen en gaan versieren. Ook eten is inbegrepen in dit assortiment. De jarige krijgt trouwens ook nog een leuk cadeau mee naar huis.


Snel een kinderfeestje in Weesp vinden

Muziek speelt een belangrijke rol in ons leven en daarom is het ook leuk om een dj workshop te houden als een kinderfeestje. Je krijgt dan ook uitleg van een echte dj over het vak en daarnaast leer je ook van alles over het mixen van muziek. Aan het eind van de cursus krijg je de mogelijkheid om een eigen mix op te nemen en jezelf een dj te noemen. Ook eindigt het feest met een spetterende disco. Een ander leuk feit van dit uitje is het feit dat je dus na afloop van de dag helemaal los kunt gaan op de muziek die je zelf hebt gemaakt. Dit feestje kun je thuis organiseren, mar ook op een externe locatie.