Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Schagen

Een zeer leuk kinderfeestje in de omgeving van Schagen is natuurlijk een stoer feestje. Kies dan ook voor een outdoorpark waarbij je verschillende obstakels kunt overwinnen. Perfect om plezier te maken en te bewegen met al je vrienden. Deze activiteit duurt 1,5 uur buiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om lekker te gaan zwemmen bij het zwembad wat net naast het outdoorpark ligt. Bij dit kinderfeestje is het mogelijk om tot maar liefst 30 vrienden mee te nemen. Ideaal wanneer jouw zoon of dochter een grote vriendengroep heeft. Het outdoor park biedt veel verschillende activiteiten aan zoals obstakel runs en daarnaast kunnen er ook diverse activiteiten ondernomen worden zoals boogschieten en boerengolf.
De meest uiteenlopende kinderfeestjes in Schagen in één handig overzicht

Een andere leuke activiteit is het fort eiland voor een gaaf kinderfeestje in Schagen. Dit fort eiland bevat namelijk verschillende bunkers en daarnaast is er ook een groot labyrint met verschillende gangen die ondergrond lopen. Daarnaast zijn er diverse zalen met grote muurschilderingen die helemaal authentiek te noemen zijn. Verder is er ook de mogelijkheid om de buitenkant van het eiland te bezoeken en wat spanning te proeven. Zo kun je kiezen om mee te doen aan een vrije val, zoals de Power fan. Ook is er een evenwichtsbalk en zijn er buiten op het eiland nog wat andere mooie activiteiten.


Snel een kinderfeestje in Schagen vinden

Tot slot hebben wij nog een goede aanrader voor een leuk kinderfeestje, namelijk een Crossfit feestje. Tijdens dit feestje ben je namelijk sportief bezig en kunnen er allerlei veel leuke spellen en spelvormen gedaan worden. Kinderen kunnen veel plezier hebben werken daarnaast ook samen in teams. Hierdoor leren ze te bouwen aan belangrijke skills zoals teambuilding en elkaar te leren vertrouwen. Tijdens dit feestje wordt dan ook een indoor zaal afgehuurd, maar uiteraard is het ook mogelijk om dit feestje buiten te geven. Ook ondernemen de kids verschillende activiteiten waarbij ze gaan hangen, klimmen, duwen en ook zijn er voldoende trek sporten. Naast het feit dat je sportief bezig bent wordt je hier ook mentaal en fysiek sterker en fitter van.