Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Haarlemmermeer

 
Zoek je een aanbieder van een kinderfeestje in Haarlemmermeer? Het feestprogramma zal grotendeels worden bepaald door de leeftijd en interesses van je zoon of dochter. Geeft je kind voor het eerst een feestje? Hou het dan eenvoudig. Nodig een klein vriendengroepje bij jou thuis uit, doe een paar leuke spelletjes, laat de kinderen buiten spelen en geef ze na afloop een klein aandenken mee. De oude vertrouwde grabbelton aan het eind van het partijtje doet het altijd goed. Als je kinderen al wat groter zijn, zal je wat meer uit de kast moeten halen om iedereen tevreden te stellen. Bij oudere kinderen hebben feestjes buiten de deur de voorkeur: een middagje speelparadijs, bowlen, een detectivefeestje, paintball. Het voordeel van een feestje buiten de deur is voor jou dat je achteraf geen rommel in huis hebt. Kijk rustig rond op Kinderfeestjes.nl en je zal zeker een onvergetelijk feestje vinden voor je kind.
De meest uiteenlopende kinderfeestjes in Haarlemmermeer in één handig overzicht

Omdat deze gemeente zo groot is, zijn er ontzettend veel activiteiten te doen. In de jaren '70 is het Haarlemmermeerse bos aangeplant. Nu, op dit moment is dit uitgegroeid tot een regionale trekpleister. In het bos is een recreatieplas aangelegd dat door veel mensen uit de omgeving wordt bezocht om te zwemmen en te varen. Het Haarlemmermeerse bos ligt tegen Hoofddorp aan en is prima om een kinderfeestje te vieren. Er is een kinderbos aanwezig waar naar hartenlust kan worden gespeeld. Er is bijvoorbeeld een touwbaan en klimbomen. Er zijn een aantal restaurants te vinden die aan de rand van dit bos zijn gesitueerd.
 


Snel een kinderfeestje in Haarlemmermeer vinden

kinderpartijtje voor jongens
In Zwanenburg, één van de dorpen in de Haarlemmermeer, is een partycenter gevestigd wat zijn weerga niet kent. In dit center kun je op alle mogelijke manieren een feestje vieren. Wil je een avontuurlijke verjaardag, dan is het kinderkarten een aanrader. Kinderen vanaf 8 jaar die 145 cm zijn kunnen zelfstandig meedoen. Scheuren over één van de snelste kartbanen is een een jongensdroom die uit kan komen.
kinderpartijtje voor meisjes
Een beautyfeestje is helemaal toegespitst op meisjes. Een make-up party plus fotoshoot kan in deze gemeente op verschillende locaties worden gedaan. Dit feestje houdt de volgende activiteiten in;
  • Cupcakes, limonade en sandwiches, met je vriendinnen aanschuiven bij een high tea
  • Alle meiden worden opgemaakt en krijgen een manicurebehandeling
  • Voor de feestgangers een lief beautycadeautje
  • Het kinderfeest wordt gefotografeerd, gratis alle foto's als collage
  • Betaalbaar feestje, voor nog geen 12 euro p.p. een superleuk meisjesfeest!