Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Haarlem

 
Zoek je een aanbieder van een kinderfeestje in Haarlem? 
Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een kinderfeestje in Haarlem? Dan kan dit artikel je verder op weg helpen met een aantal goede tips. Kinderfeestjes worden steeds vaker kleine evenementen, waarbij niets te gek lijkt te zijn. Bioscoopjes, dure speelparadijzen of een bezoekje aan het zwembad; het kan niet op. Maar tegenwoordig lijkt alles klauwen vol geld te kosten of zit je uren in de auto om een aparte feestlocatie te bereiken. Wil je liever een kinderfeestje dichtbij huis en/of voor weinig geld, dan is er in Haarlem ook een heleboel leuks te bedenken.
De meest uiteenlopende kinderfeestjes in Haarlem in één handig overzicht

Als je in Haarlem woont hebt je mazzel, want Haarlem is een echte speeltuinstad. Wie goed rondzoekt vindt tal van speelplaatsen in en om de stad. Van kleine speelpleintjes tot speelparadijzen waarin een kind zich helemaal uit kan leven. Je hoeft de kinderen er alleen maar naartoe te brengen en ze vermaken zichzelf vanzelf. Combineer een dagje speeltuin met een uitgebreide picknick of een ijsje toe, en de speciale dag van je jarige Job kan niet meer kapot.
Is jouw kind niet zo'n speeltuintype, maar doet het liever wat leerzaams? Duik dan tijdens zijn of haar partijtje de geschiedenis van Haarlem in! Haarlem is niet alleen een mooie stad, maar ook een stad met een flinke historie. Het bestaat zelfs al langer dan Amsterdam. De geschiedenis van Haarlem is overal in de stad zichtbaar door de oude gebouwen die elk op zich een verhaal te vertellen hebben. Een speurtocht door Haarlem is dan ook een hele belevenis! Vergeet vooral niet om ergens een schat te verstoppen!
Haarlem leent zich ook goed voor themafeestjes. Voor ieder thema biedt Haarlem wel een paar perfecte locaties. Wat dacht je van een piratenfeestje in een boot op het Spaarne? Of een prinsessenfeestje vlakbij het Huis ter Kleef of een van de landhuizen die Haarlem rijk is? Vergeet vooral de verkleedkleren en schmink niet! En natuurlijk de zelfgemaakte piraten- of prinsessenhapjes!


Snel een kinderfeestje in Haarlem vinden

Ideeën te over dus! En je bedenkt er zelf vast nog wel meer als je denkt aan Haarlems prachtige stadparken en aan het feit dat zelfs de kunst niet ver weg is als je in Haarlem woont.