Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 69 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Wijk bij Duurstede

In Wijk bij Duurstede zijn er veel mogelijkheden voor een leuk feestje. Zowel voor jongens als voor meisjes is er de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aanbod. Een leuk idee is het om een actief uitje te ondernemen. Tijdens zo'n sportief uitje ga je verschillende sporten doen. Zo kom je ook in aanmerking met nieuwe sporten maar uiteraard is het ook een mogelijkheid om juist cursussen te volgen om nog beter te worden in je huidige sport. Onder het genot van een paar goede instructeurs krijg je veel goede tips en trucs hoe je deze sporten het beste kunt uitoefenen. Kortom, voor een leuke middag met veel actie en veel plezier is dit uitje een goede aanrader.
Alle kinderfeestjes in Wijk bij Duurstede op één website

Veel jongens en meisjes vinden het leuk om te gaan buikdansen. Tijdens het buik dans feestje leren jullie allemaal hoe je verschillende oosterse dansen kunt doen. Zo kun je leren hoe je de shimmy en de kameel moet doet en uiteraard kun je ook leren hoe je moet buikdansen. Het is mogelijk om deze danseressen thuis in te huren, maar ook kun je kiezen voor een externe locatie waar jullie vervolgens naartoe kunnen gaan om te leren dansen. Erg leuk om wat nieuwe dansmoves te doen en dit te laten zien aan al je vrienden en/of vriendinnen.


Kinderfeestjes bij jou in Wijk bij Duurstede

Beeldhouwen is altijd een leuk idee voor een feestje. In Wijk bij Duurstede zijn dan ook verschillende ateliers waar er voor jou de mogelijkheid is om een eigen beeldje te maken van speksteen. Dit kun je dan ook gezellig met elkaar samen doen en na afloop heb je een mooi product wat je mee naar huis mag nemen! Verder is er de mogelijkheid om tijdens deze cursus te kiezen uit verschillende soorten materialen. Hierdoor is het mogelijk om echt iets te maken waar jij helemaal te gek op bent. Een leuk idee is het om dit kinderfeestje te doen in de omgeving van Wijk bij Duurstede, hier zijn dan ook verschillende ateliers die dit arrangement aanbieden.