Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Het leukste freerun Kinder feest!

Leer de tofste sprongen, tricks en salto'sEen verjaardag om nooit te vergeten!


Een verjaardag om nooit meer te vergeten vier je bij ons! Tijdens een freerunfeestje leer je wat freerunnen is. Je maakt gave sprongen, salto's en andere gave tricks. Daarnaast worden de feestjes gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste tricks te zien krijgt. De jarige krijgt uiteraard een cadeau, namelijk een echt JUMP freerun shirt en een JUMP freerun polsbandje!

 

BOEK DIT FEESTJE DIRECT


Een leuk actief feestje! Dit was precies wat wij voor ons zoontje voor ogen hadden. Van over obstakels springen en klimmen naar salto’s maken in een schuimbak, erg gevarieerd dus! Een genot om naar te kijken, en de kinderen hebben ook ontzettend veel plezier gehad!
Door Bert Pannenkoek,
Het was voor de jongens een onwijs leuke ervaring. Ze kregen zeer goede begeleiding en de trainer was erg leuk met de kinderen. Zelfs de taart was in freerun thema, al met al een geslaagd feestje!
Door Yvonne,
Super leuk feestje, ondanks dat de kinderen geen ervaring hadden vonden ze het geweldig. Zelfs voor ons was het erg leuk om de kinderen bezig te zien.nAan het einde hebben we nog een leuke groepsfoto gemaakt.nEen echte aanrader!
Door Maaike,


Contact gegevens


JUMP freerun Houten
Lange Schaft 9B
3991 AP Houten

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van JUMP freerun Houten