Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Escape Lasergame Jachtseizoen

Avontuur, uniek, fun en lekker buiten!Ontsnap jij met jouw team uit onze Lasergame Jachtseizoen?


De kids kunnen al hun energie kwijt in vele verschillende sportieve en cognitieve spellen door de strijd aan te gaan met het andere team, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken met het andere team om te kunnen ontsnappen en de grote prijs te onthullen.
 
Twee teams gaan de strijd aan om als winnaar de grote schatkist te mogen openen en het verliezende team te bevrijden. Er is dus strijd, maar er moet uiteindelijk ook samenwerking zijn!

Lasergamen, maar dan anders! Ontsnap jij met jouw team uit onze Lasergame Jachtseizoen Escape?


Er worden twee teams gemaakt welke gaan strijden tegen elkaar opzoek naar de vier vlaggen die bij hun kleur horen. Dit wordt gedaan in het bos of in een rustige woonwijk.

Beide teams verstoppen aan het begin van het feestje hun eigen vlaggen voor de tegenstander. Wanneer zij klaar zijn, communiceren zij dit via WhatsApp op een telefoon die zij mee krijgen naar de tegenpartij zodat ook de tegenpartij terug kan naar de start.

Hierna kan de strijd beginnen! Ieder team heeft een telefoon met WhatsApp, via deze telefoon kunnen ze communiceren naar de tegenstander; waar zijn ze? Of waar zijn ze juist niet? Welke tactiek neemt een team aan en welke tactiek heeft het andere team?

Beide partijen moeten ervoor zorgen dat ze niet gevonden worden door het andere team want dan worden ze afgeschoten doormiddel van de Laserguns. Wordt er iemand geraakt? Dan staat daar een consequentie tegenover!

Vinden jullie een vlag? Dan moet er een opdracht uitgevoerd worden!

Zijn alle vlaggen gevonden en alle opdrachten juist uitgevoerd? Dan moet het team terug naar de start. Daar staan twee schatkisten te wachten, de kleine schatkist moet geopend worden door het winnende team want daarmee moet het verliezende team bevrijdt worden.

Ook voor het verliezende team staat er een toffe uitdaging te wachten, maar uiteindelijk hebben beide teams elkaar nodig om te ontsnappen!

Tussendoor krijgen de kids uiteraard drinken en wat te snacken van ons!

Wat bieden we precies?

Wie?

Kinderen van 6 t/m 12 jaar

Wat?

Lasergame Jachtseizoen Escape. Deze zal 1,5 tot 2 uur duren.

Een ander sportief kinderfeestje? Ook dat kan! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften.

Waar?

Deze feestjes worden buiten georganiseerd, dit kan bijvoorbeeld in het bos zijn, maar het leukste is om dit feestje te doen in een toffe en rustige woonwijk!

Niet woonachtig in omgeving Arnhem en Nijmegen? Geen probleem!
Wij komen graag naar jou toe, maar de reiskosten en medewerkerskosten zijn dan wel voor eigen rekening.

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie het willen vieren en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen en wij regelen de rest!

Heeft u liever een geheel ander sportief feestje buiten? Kijk eens bij onze andere kinderfeestjes zoals bijvoorbeeld de Escape Bootcamp !

Toch iets anders in gedachte?
Laat weten wat u in gedachte heeft en/of waar uw kind van houdt. Dan bekijken onze sportieve en gediplomeerde medewerkers hoe wij een passend programma voor jullie in elkaar kunnen zetten.

 

Prijzen

Deze prijzen gelden voor maximaal 10 kinderen, de meerprijs per extra kind is €10.

 

Pakket 1

€105,00

- Onbeperkt limonade

- 2 snacks

 

Pakket 2

€115,00

- Onbeperkt limonade

- 2 snacks

- Een sportief cadeautje voor de jarige

 

Pakket 3

€125,00

- Onbeperkt limonade

- Een sportief cadeautje voor de jarige

- Een medaille en oorkonde voor ieder kind

 

Pakket 4

€150,00

- Onbeperkt limonade

- Een sportief cadeautje voor de jarige

- Een medaille en oorkonde voor ieder kind

- Een cadeautje voor ieder kind

 

Meer informatie?

- Ga naar https://nextgenerationsports.nl/content/10-lasergame-jachtseizoen-escape

- Mail naar info@nextgenerationsports.nl
- App naar 06-28842381Contact gegevens


Escape Lasergame Jachtseizoen
Bloemenstraat 27
6681NM Bemmel

Contact opnemen