Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Monkey Town Utrecht Maarssen

Kom jij ook naar ons indoor speelparadijsMonkey Town Maarssen & Utrecht


Welkom bij de meest plezierige Indoor Speeltuin in Maarssen & Utrecht!

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Plan je een dagje uit met je kinderen of kleinkinderen? Of wil je een actief familie-uitje, schoolreisje of bedrijfsfeest organiseren? Een bezoek aan Monkey Town Indoor Speeltuin Maarssen is altijd een geweldig idee!

Vooraf online reserveren is niet nodig, je kunt eenvoudig entreetickets kopen bij de kassa in het park. Als je echter naar Monkey Town komt om je kinderfeestje, bedrijfsuitje of een andere groepsactiviteit te vieren, vragen we je vriendelijk om vooraf online te reserveren, zodat wij deze onvergetelijke dag kunnen voorbereiden. Aarzel niet om ons te bellen als je nog vragen hebt.Kinderfeestjes


Er is werkelijk niets dat meer vreugde brengt dan het vieren van kinderfeestjes bij Monkey Town in Maarssen (Utrecht). Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je het hele Indoor Speelparadijs ontdekken! Terwijl je speelt, zorgen wij ervoor dat de kinderen verwend worden met heerlijk eten en drinken. En natuurlijk mag een verjaardag niet voorbijgaan zonder cadeautjes! Daarom zorgen wij ervoor dat de jarige in het middelpunt van de belangstelling staat met een speciaal cadeautje. Dit belooft absoluut het meest spectaculaire kinderfeestje te worden in Maarssen, Utrecht en de omliggende regio!
 
Wanneer je ervoor kiest om je kinderfeestje bij Monkey Town in Maarssen te vieren, willen we ervoor zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van deze speciale dag. Daarom hebben we drie verschillende soorten kinderfeestarrangementen samengesteld: de "Monkey Party", de "Safari Party" en voor degenen die dol zijn op lasergamen, de "Big Jungle Lasergame Party". Door een kinderfeestarrangement te boeken, krijg je een gereserveerde tafel. Hieronder kun je de verschillende arrangementen bekijken en direct reserveren!
 

Je kan al een kinderfeestje reserveren vanaf 10,95 per kindContact gegevens


Kinderfeestje Utrecht
Safariweg
3605 MD Maarssen

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kinderfeestje Utrecht