Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 76 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Utrechtse Heuvelrug

Er zijn veel leuke keuzes voor een te gek kinderfeestje in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug. Zo kan er natuurlijk gekozen worden voor een gaaf feestje thuis, maar een uitje maakt jouw verjaardag natuurlijk nog wat bijzonderder. Kies er bijvoorbeeld voor om een lasergame feestje te geven. Tijdens dit feestje ga je op een terrein naar keuze (indoor of outdoor) aan de slag met laser pistolen. Je krijgt dan ook eerst een korte uitleg over het je deze pistolen het beste kunt gebruiken en daarna kun je zelf aan de slag gaan met het laseren.
Alle kinderfeestjes in Utrechtse Heuvelrug op één website

Een andere leuke mogelijkheid is om met de vriendengroep de natuur in te gaan tijdens het kinderfeestje in Utrechtse Heuvelrug. Zo kun je dan ook van las leren over de natuur, de dieren die hier leven en ook krijg je informatie over hoe de omgeving daar is ontstaan etc. Tijdens dit uitje wordt je dan ook begeleid door iemand met veel verstand van de omgeving. Dit kan bijvoorbeeld een boswachter zijn, maar ook kun je het geluk hebben dat een echte expert jou van alles gaat vertellen. Dit uitje is dan ook erg leerzaam en leuk omdat je ook zelf aan de slag kunt gaan met het klimmen en op zoek gaan naar verschillende onderdelen in de natuur.


Kinderfeestjes bij jou in Utrechtse Heuvelrug

Tot slot kun je er ook voor kiezen om jouw feetje op het strand te geven. Tijdens zo'n Beach sport feestje ga je met z'n allen volleyballen, of een andere leuke sport die je op het strand kun doen. Nadat je wat informatie hebt gekregen over de mogelijkheden kunnen de kinderen zelf kiezen welke sport ze willen gaan doen. Na afloop van het sporten is er meer dan voldoende tijd om even lekker een ijsje te eten en wat patat. Uiteraard zijn er ook instructeurs aanwezig die de kinderen helpen om de sport goed uit te oefenen, maar ook op eigen gelegenheid sporten behoort tot de mogelijkheden van dit feestje. Kortom, voor ieder wat wils.