Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Drimmelen

Drimmelen is een kleine plaats in de provincie Noord-Brabant. Met een inwoners-aantal van ruim 600 mensen is dit een echt dorp. Iedereen kent elkaar en de Brabantse gastvrijheid is hier goed aanwezig. Een bezoekje aan Drimmelen overtreft je stoutste verwachtingen. Rivier de Amer is van groot belang voor deze Brabantse plek. Het meest toeristische aspect is de jachthaven waar ook een watersportcentrum is gevestigd. Drimmelen heeft ook nog wel wat bezienswaardigheden zoals de Zaalkerk uit het jaar 1792 en een authentiek dorpsschooltje uit 1846. Een tweetal bijzondere kortgevelboerderijen zijn te vinden in straat Aan Weitjes.
De Biesbosch behoort voor een groot gedeelte aan Drimmelen. De toegangspoort tot dit natuurgebied ligt vanaf de jachthaven Drimmelen, waar je bootjes kunt huren om de Amer over te steken en een tochtje door de Biesbosch te maken.
Het meeste complete aanbod kinderfeestjes online zoeken in Drimmelen

Het Nationaal Park de Biesbosch is vanaf Drimmelen alleen per boot bereikbaar. Drimmelen heeft een prachtige jachthaven waar bootjes gehuurd kunnen worden. Samen met je kinderen in de boot met een flinke portie proviand de Biesbosch ontdekken. Drimmelen beschikt over een groot aantal bootverhuurbedrijven waar voor een hele dag of voor een paar uur gehuurd kan worden. Er is voor een groot aantal boten géén vaarbewijs nodig. Dus voor iedereen goed te doen.


Kinderfeestjes zoeken in jouw eigen regio Drimmelen

Je kunt vanaf Drimmelen prima een wat kleinere rondvaart maken. Kinderfeestjes worden extra leuk met een boot op het water. De Biesbosch ontdekken kan bijvoorbeeld met een fluisterboot. Uniek om zijn geluidloze voortgang. Met een fluisterboot ontdek je de waterdieren en vogels. Bevers spotten is een leerzame activiteit. Met een fluisterboot komt de natuur dichterbij. Het spotten van dieren is voor de wat oudere kinderen, zo rond de 12 jaar, een unieke belevenis. Na de tocht, terug in Drimmelen, is er voldoende gelegenheid in de haven voor een hapje en drankje. Vlaggetjesdagen Elk jaar in mei/juni zijn er in Drimmelen de vlaggetjesdagen. In en rondom het havengebied wemelt het van de kramen die allemaal hun bijzondere koopwaar aanbieden. Een gezellig maar druk festijn waar ook kinderen kunnen genieten van speciale activiteiten. Kijk voor meer informatie op de diverse websites.
Kinderfeestjes is heel de provincie Noord Brabant