Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kinderpaintball

Geef het stoerste feestje van de klasStoer kinderfeestje


Wil jij het gaafste kinderfeestje van de klas geven? Kies dan voor kinderpaintball! Wat zullen je vriendjes en vriendinnetjes hier nog lang over napraten. 


Een super stoer kinderfeestje speciaal voor kids!


Wil jij een super stoer kinderfeestje geven? Kies dan voor kinderpaintball. Je vriendjes en vriendinnetjes zullen het hier nog lang over hebben. 
Jullie verzamelen voor deze activiteit op onze locatie in Deurne. Hier worden jullie van harte welkom geheten door de instructeur en krijgen jullie eerst een duidelijke uitleg over het Kinderpaintball. Wat zijn de spelregels? Wat zijn de veiligheidsregels? Wanneer alles duidelijk is wordt de overall aangetrokken, de maskers gaan op en het is tijd om te beginnen! Er worden verschillende rondes met verschillende spelelementen gespeeld zoals team death match, capture the flag en the medic. Lukt het jouw team om zo snel mogelijk de tegenstander uit te schakelen en de vlag te veroveren? Dan hebben jullie deze ronde gewonnen! 
 
Ons Paintballveld bevindt zich in het bos met allerlei leuke obstakels. Onze paintball feestjes worden constant begeleidt door een vakbekwame instructeur. 
Het minimum aantal deelnemers voor een paintballfeestje is 8 personen.  

Contact gegevens


Liever Buiten
Bruggenseweg 12
5752SC DEURNE

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Liever Buiten