Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

De leukste kinderfeestjes met goochelaar Alex

goochelaar huren op jouw kinderfeestjeGoochelaar Alex op jouw kinderfeestje


Wil jij ook TOP goochelaar voor kinderen? Alex Buijk, staat garant voor een succesvolle voorstelling! Veel interactie en vooral veel MAGIC! Neem rustig de tijd om het diverse aanbod van Alex te lezen en bij vragen neem dan gerust contact op. Ik sta je graag te woord en help je zeker bij het maken van een goede keuze. Jij wilt toch ook een top goochelaar op jouw feest.
 
Twijfel niet en boek Alex Buijk.
 
 

Nog een dikke merci voor jouw optreden!nnIedereen was heel enthousiast over! We hebben al veel goochelaars gehad, maar so far je bent de beste die tot nu toe is geweest!
Door Pieter van Loon,
Bedankt om tibo zijn zevende verjaardag compleet te maken. De kinderen waren vol lof en ikzelf was echt verschoten dat ze zo geboeid konden luisteren. Ook het aapje vonden ze allemaal keileuk.
Door Coen en Marjolein,
Ontzettend bedankt voor de leuke middag. De kinderen en ouders hebben vol verbazing naar jouw trucs gekeken! Je hebt jouw optreden onwijs goed aangepast aan de omgeving, petje af.
Door Feestvarken Julia,


Een groot feest met Chico!


Tijdens deze goochelshow neem ik alle kinderen mee op avontuur in mijn magische wereld. De kinderen zullen starten met een kleine warming up waarbij ze mogen klappen juichen joelen en stampen met de voeten op de grond. Na deze warming up gaan wij allemaal toveren, kleuren, zingen en dansen. Uiteraard komt mijn lieve aapje Chico ook nog langs om te toveren, Chico zal een hele leuke truc uitvoeren en daar heeft hij natuurlijk wel een mooie assistente voor nodig. Word jij de nieuwe assistente van Chico? Dit aapje is geweldig en kinderen zullen verliefd op hem worden ;-) Ook zal ik vertellen hoe je een olifant kan laten verdwijnen van het grote podium, hierbij komen wel hele grote goochelstokken tevoorschijn. De show zit vol interactie, de kinderen zullen zich geen minuut vervelen.


Contact gegevens


Magisch kinderfeestje
Lavadijk, 179
4706KZ Roosendaal

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Magisch kinderfeestje