Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Unlimited Gamen

Can you beat the Highscore?Een Highscore Feestje


Wil jij punten scoren met jouw feestje? Vier jouw verjaardag dan samen met jouw vrienden bij Highscore en kijk of jullie elkaars highscores kunnen verslaan. Maak van jouw verjaardag een onvergetelijke middag vol uitdagingen en plezier. 

Spelen voor jong en oud. Waren er vandaag met 5 personen tussen de 62 en 2 jaar. Iedereen had plezier samen. Wij adviseren :)
Door Expa Xon,
Leuk voor volwassene of kinderen vanaf 8 jaar. n2 uur spelen is aanbevolen.
Door Bo van Oversteeg,
Top middag gehad met me zoon van 12 en zelf voelde ik mij ook weer even kind! 2 uurtjes onbeperkt gamen, genoeg spellen die je die 2 uur bezig houden. Allemaal netjes en schoon en op dinsdagmiddag waren we bijna de enige. Kan me voorstellen dat het in het weekend drukker is. Alles schoon en netjes, vriendelijk personeel en zelfs gratis koffie en thee, geen overbodige luxe met dit weer! Top, wij komen zeker terug!
Door Paulina,

GEFELICITEERD!


Wanneer je jouw feestje viert bij Highscore, heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen 60 minuten All you can Game, 18 holes Glow in the dark MiniGolf of een combinatie van deze twee. Ideaal voor zowel vrienden, familie als kennissen. Als je kiest voor All you can Game, betekent dit dat jouw feestgezelschap 60 minuten onbeperkt kan gamen zonder tickets. Let op: de coinpushers, grijpkranen en de VR vallen hier niet onder. Kies je voor 18 holes Glow in the Dark Minigolf, dan zet je een stap in de meest bijzondere en avontuurlijke minigolfbaan! Doorloop de verschillende waanzinnige levels en games, en probeer Mitch en Mara te redden van hun ontvoering door de kwaadaardige eindbaas Kong-X… Welk arrangement kies jij?


Contact gegevens


Highscore.nl
Professor Asserweg 5a
5144NC Waalwijk

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze TikTok pagina
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Highscore.nl