Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kabonk Breda

Ook leuk voor kinderen!Het allervetste indoor speelpark in Breda met 7 verdiepingen!


Kabonk is dé indoor speeltuin van Breda waar spelen, ontdekken en bewegen samenkomen op maar liefst 7 (!) verdiepingen. Een kleurrijke plek waar kinderen van 0 tot 100 kunnen rennen, springen en klauteren. Als ouder kun je ondertussen achter je laptop duiken, genieten van ons uitgebreide menu en koffiespecials, of natuurlijk zelf Kabonk ontdekken.

Grote indoor speeltuin met 7 verdiepingen. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken! Het is uitdagend voor de kinderen en een leuke plek om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Je kunt er o.a. spelen in de ballenbak, klimmen en er bevinden zich 4 glijbanen. Medewerkers zijn erg vriendelijk!
Door Karin,
Geweldig en super groot! Ik heb me super vermaakt,...uuuh, ik bedoel natuurlijk de kinderen hebben zich super goed vermaakt😉. Heel overzichtelijk en duidelijk. Goede kaart voor het eten, veel verschillende dingen. Keep up the good work! We komen zeker nog vaak terug en een kinderfeestje gaan we ook hier doen! Bedankt!
Door Jeffrey,
Afgelopen zondag een kinderfeest hier gehad van mijn zoon van 9. We werden bij de ingang netjes ontvangen en begeleid naar het feestwelkomspunt. Hier werden we vriendelijk geholpen door een jonge vrouw, die ons alles uitlegde en ons de tafel wees. De 8 kinderen waren binnen no time aan het spelen. Door de glijbanen, in de voetbalkooi, door klimgedeeltes, trampolines en meer. Een paar keer terug gezien voor ranja (onbeperkt bij arrangement). En een keer voor een ijsje. Ook bij het arrangement. Om 16.55u werd er omgeroepen dat de kinderen zich konden melden om aan tafel te gaan. Om 17.00u zaten ze heerlijk te smullen van een grote stapel tafelpannenkoeken. Heerlijk knoeien en eten met de handen. Nog pannenkoeken bijgekregen toen ze op waren. Nog een cadeautje voor de jarige en een snoepzak voor elk kind. Perfect geregeld allemaal.👍nOp de terugweg 8 vermoeide en zeer stille kinderen.
Door Linda,
Mag ik jullie enorm bedanken voor een leuke middag. Een ontzettend lieve buschauffeur, echt een groot succes! Ook de dames die vandaag er waren ontzettend bedankt! Ze hebben ontzettend hun best gedaan ondanks de drukte en wat chaos om ons zo goed mogelijk te helpen. We hebben helaas niet de mogelijkheid gehad om dit bij vertrek even te kunnen zeggen. (De jarige is zonder kado uiteindelijk ook naar huis gegaan (geen idee wat het was). Het was enorm druk en ze hebben het gedurende dag echt hun best gedaan, top en superknap (ik weet niet of het mij gelukt was, echt een topsport).
Door Marc, Mireczka en Mylo,


Het coolste feestje van het jaar!


Bij Kabonk kun je ook terecht voor de allercoolste kinderfeestjes! Wij zorgen voor de versieringen, speeltoestellen, het lekkere eten én zelfs de afwas! Bij het reserveren is er de mogelijkheid om allerlei extraatjes toe te voegen aan jouw kinderfeestje, zoals de allerlekkerste feestdonuts, cake versieren, en een grote-mensen-verwennerij.

Met onze verschillende arrangementen wordt het 100% het coolste feestje van het jaar! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je zelfs worden opgehaald én thuisgebracht met onze geweldige Kabonk feestbus! De buitenkant is al een feestje, maar dan heb je de binnenkant nog niet gezien; met discolampen, klim- en klautertoestellen en uiteraard een ballenbak met duizenden ballen. Dan is je feestje pas echt compleet!Contact gegevens


Kabonk
Bavelseparklaan 8
4817 ZX Breda

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Kabonk Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kabonk