Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Raalte

Een zeer leuk en origineel feestje is door te kiezen voor een robotica feestje. Tijdens dit feestje ga je naar een bibliotheek toe waar je leert om te bouwen aan een eigen mini robot. Daarnaast is er ook een heuse escape room waarin je moet proberen om te ontsnappen in een korte tijd. Hiervoor moet je verschillende quests zo snel als mogelijk zien op te lossen om te kunnen ontspannen. Hiervoor leer je dan ook om te gaan met een computer en als het ware een paar simpele dingen te hacken. Een andere leuke mogelijkheid bij dit feestje is om je eigen youtube groepskanaal te starten met al je vrienden.
 
De leukste feestjes in heel Raalte

Een andere leuke mogelijkheid voor een kinderfeestje in Raalte is om te kiezen voor een digi feestje waarbij je in de wereld duikt van het 3d printen en modelleren. Een escape room is natuurlijk leuk, maar ene 3d print feestje is erg gaaf. Zo kun jij samen met andere vrienden zelf een gaaf product ontwerpen dat je vervolgens gaat laten printen met de 3d printer. Je leert dan ook op een leerzaam manier tijdens deze training hoe het 3d printen werkt en ook leer je op welke manier je dit het beste kunt gebruiken. Na wat uitleg en een korte instructie gaan jullie samen aan de slag met het ontwerp waarna deze in het echt in 3D wordt geprint!


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Raalte

Een ander leuk feestje is bij de camping in Raalte. Hier kun je dan ook kiezen uit verschillende soorten feestjes zoals bijvoorbeeld een gps tocht waarbij je als het ware een speurtocht hebt waarbij je onderweg verschillende dingen moet oplossen. Een andere leuke mogelijkheid is het zoetwater vissen waarbij je met een ervaren visser op stap gaat en leert hoe je het beste vissen kunt vangen. Je krijgt dan ook een leuk ontvangt bij dit feest en daarnaast is er ook een gezonde traktatie en uiteraard krijgt de jarige ook een leuk verjaardagscadeau om mee te nemen nar huis. Verder is het parkeren ook gratis.