Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Het buitenfeestje voor jonge feestvierders!

Proef, beleef en genietAvontuurlijke kinderfeestjes


Het buitenfeestje voor jonge feestvierders!

Het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje in Enschede waar kinderen nog weken over napraten! Van skiën en klimmen tot survival en tuben.


Mooie locatie! Geweldige activiteiten!nMidden in de natuur en goed bereikbaar. Vriendelijk en professioneel. Je kunt er terecht voor gevarieerde activiteiten, maar ook om gewoon iets te eten of drinken. Voor kinderfeestjes is het ook geweldig en na de tijd kun je perfect binnen en buiten zitten. Ook voor de skilessen komen we er al jaren. Het gebouw is onlangs helemaal vernieuwd en ziet er top uit!
Door Walter,
Tuben, geslaagd uitje voor groep meiden.nWij hebben met een groep meiden, leeftijd rond 8 jaar, getubed. Zowel het funtuben als extreme tuben was erg leuk.nnGoede en heldere instructie voor de start zodat de meiden veilig konden tuben. Ze hebben erg veel lol gehad.
Door Marieke,
GeweldignWij hebben een geweldig kinderfeestje gevierd. Eerst een uur skiles waarbij de kinderen die nog nooit hadden geskied binnen een uur al heel veel konden. Daarna nog een half uur fun tuben, ook heel leuk voor de meegekomen begeleiding.nnAl met al een hele geslaagde middag!!
Door Natasja,
Leuk kinderfeestjenWe hebben hier een kinderfeestje gehouden. Was erg leuk! Alles werd duidelijk uitgelegd en was goed geregeld. Leuk parcours.
Door Anne,


De avontuurlijkste kinderfeestjes in omgeving Enschede


Op de piste, in de bossen, op het water … ‚Ä®Vallei 53 is hét adres in Enschede met de avontuurlijkste outdooractiviteiten en met een restaurant om nooit meer te vergeten!
Ga jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes het avontuur aan? Ontdek het woeste woud door te klimmen en te klauteren of ga de strijd aan tijdens een gave battle, trotseer het wilde water met een vlot of glij van de helse heuvel met de tubing band! Sluit het feestje af met een lekker bakje patat en een snack. 
 
Zien wij jullie snel bij Vallei53?


Contact gegevens


Vallei53
Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Vallei53 pagina
Bezoek onze Vallei53enschede pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Vallei53