Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kinderfeestje bij Monkey Town Apeldoorn

Een volledig ontzorgd feestje voor iedereenSpeelparadijs, escaperoom en klimwand


Een geslaagd feest in een te gekke omgeving, ongeacht het weer, zonder de rommel in huis. Dat is een kinderfeestje bij ons ruime speelparadijs. Er zijn een hoop mogelijkheden en activiteiten. 

Voor ons was de combinatie van spelen, lasergame en escaperoom meer dan geslaagd. Het was best druk, maar toch was de ontvangst vriendelijk en was alles netjes geregeld.
Door Helena Wijckhoft ,

Spelen en lasergamen bij Monkey Town Apeldoorn


Spelen, spelen en spelen
Wil je simpelweg de kinderen heerlijk laten ravotten en tussendoor iets eten of drinken? Dan zijn er verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Bij elk feestje zit een spelletje lasergame sowieso inbegrepen.
 
Escape Room
De nieuwe Monkey Town "Jungle Escape" is een combinatie van "Indiana Jones meets the Jungle". Jullie zitten opgesloten in een jungle hut en moeten met behulp van raadsels en puzzels oplossingen vinden om op tijd weer buiten te komen. Actie, spanning en sensatie!
 
Nog meer actie: klimmen
Klim bij ons naar 7 meter hoogte of spring van het platform op 5 meter hoog. Fun Climb is leuk, spannend en sportief. Fun Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun. Iedereen kan meedoen; kinderen vanaf 6 jaar, maar ook ouders. Onze Funclimb wanden hebben verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden.


Contact gegevens


Monkey Town Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 71d
7322 AJ Apeldoorn

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Monkey Town Apeldoorn