Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 66 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Oldebroek

Oldebroek ligt aan de rand van de Veluwe. Is het zicht naar het zuiden dan zie je de Veluwse bossen en kijk je naar de tegenovergestelde richting, dan zie je weilanden met koeien en ander vee. Oldebroek is een fijne plek om te wonen. Deze gemeente heeft een aantal leuke gelegenheden, waar je je prima kunt vermaken. Neem bijvoorbeeld het subtropisch zwemparadijs wat gesetteld is in het dorp Wezep. Wezep is een modern dorp wat bij de gemeente Oldebroek hoort. Het zwembad is een fijne plek waar menig kind al een kinderfeestje heeft gevierd. Speciaal op kinderen gerichte arrangementen, zorgen voor een knalfuif waar de jeugd zich prima mee kan vermaken.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Oldebroek

Het Buitencentrum
 
Het Loo is één van de dorpjes die bij de gemeente Oldebroek horen en het Buitencentrum onder haar gelederen heeft.
Survival kinderfeest
Ben je in voor spanning en houdt je van een uitdaging? Voor de wat oudere kinderen (10 jaar) organiseert het buitencentrum activiteiten, die zijn weerga niet kent. Je kunt je uitleven op het survival kinderfeest wanneer je in bent voor actie en spanning.
Kennis maken met pijl en boog en de technieken leren om ook echt in de roos te schieten is één van de onderdelen die op dit survivalfeest worden bijgebracht. Het blaaspijpschieten wordt op professionele wijze met een originele blaaspijp aangeleerd. Tevens zullen de klimbomen, in het bijbehorende bos worden getrotseerd. Het feest wordt geëindigt met een outdoor lasergame.


Zoek op regio en categorie in Oldebroek

Boerderijmuseum Oldebroek
Het boerderijmuseum in Oldebroek, biedt door het jaar heen leuke activiteiten voor kinderen. In overleg kan er een kinderverjaardag worden gevierd op de woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Dit museum beschikt over een echte verkleedkist met nostalgische boerenkleding waar kinderen veel plezier aan beleven. Een kinderfeestje kan worden gevierd met een speurtocht en Oudhollandse spelletjes zoals steltlopen en hoepelen. Het top-speelmoment is een bezoek aan de hooizolder, waar elk kind met veel plezier speelt. Behalve deze activiteiten zijn er regelmatig exposities die leerzaam zijn voor kinderen vanaf een jaar of 6. Kijk regelmatig in de agenda van dit museum, en laat je inspireren door de vele activiteiten die regelmatig worden aangeboden.