Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 66 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Haaften

Zeepkettingen maken is altijd een leuk idee voor een verjaardagsfeestje. Veel kinderen houden dan ook wel van mooie figuren en kettingen. Bij dit feestje is het mogelijk om een volledig pakket aan benodigdheden aan te schaffen bij 1 van de aanbieders in Haaften. Wanneer je het pakket hebt besteld ontvang je het thuis en kunnen de kinderen zelf aan de slag met het knutselen en het maken van de mooiste figuren en kettingen. Ook zitten er voldoende materialen in het pakket zodat meerdere kinderen meerdere verschillende figuren en kettingen kunnen maken. Uiteraard is er ook een uitleg inbegrepen zodat de ouders hier en daar wat kunnen helpen. Perfect voor een leuk creatief feestje thuis!
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Haaften

Een andere leuke mogelijkheid voor een kinderfeestje in Neerijnen is om ervoor te kiezen te gaan trampoline springen. Dit wordt dan ook vaak gedaan als verjaardagsfeestje voor diegenen die houden van een echt stoer uitje. Tijdens dit uitje heb je de mogelijkheid om een bepaald aantal aaneengesloten trampolines af te huren. Hier kun je helemaal uit je dak gaan en lekker springen en gek doen. Ook is het mogelijk om dit te combineren met een leuk arrangement waarna je na afloop nog lekker een patatje krijgt met een snack en wat lekkers om te drinken. Dit is dan ook een sportief uitje waarbij de kinderen veel plezier kunnen maken en tegelijk sportief bezig zijn.


Zoek op regio en categorie in Haaften

Een speurtocht is een leuk iets om te ondernemen voor jonge kinderen. Tijdens de speurtocht op de locatie moet je verschillende opdrachten voltooien en daarnaast ook verschillende zaken opsporen. Zo kan er bijvoorbeeld een opdracht zijn dat er een tas is vermist en die moet jij proberen op te lossen. De kinderen leren tijdens dit uitje om goed samen te werken en ook leren ze om geduld te hebben en niet zo maar op te geven. Deze tocht heeft veel leuke opdrachten en dus zullen de kinderen zich zeker niet snel vervelen. Kies voor een doe het zelf pakket of schakel een instructeur in.