Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 77 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Neder-Betuwe

Er zijn veel leuke mogelijkheden voor een kinderfeestje in de directe omgeving van Neder-Betuwe. Een leuk idee is bijvoorbeeld een kinderfeestje kookworkshop waarbij de kinderen de mogelijkheid krijgen om zelf een taart te maken, zelf bonbons te maken, en ook cupcakes bakken behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Dit is dan ook veel leuker dan maar de saaie MacDonalds en ook zullen de kinderen het zeker waarderen dat ze zelf hun eigen eten kunnen maken. Er zijn dan ook veel verschillende mogelijkheden voor zo'n kinder kook workshop. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een high tea kinderfeestje, maar ook een kids dinner party of een hamburger battle behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Neder-Betuwe

Een ander leuk idee voor een kinderfeestje in Neder-Betuwe is om een dj te worden. Veel kinderen zijn dol op muziek en waarschijnlijk de jarige job ook. Met zo'n gave dj workshop leert jouw zoon of dochter om een echte dj te worden. Onder het genot van een ervaren dj krijg je te leren hoe je een muziek nummer moet mixen, hoe je nummers kunt toevoegen, etc. Na afloop van deze dag kun jij jouw eigen gemixte plaat maar nee huis nemen en laten horen aan al je vrienden en vriendinnen. Daarnaast leer je ook veel over muziek en het dj vak, en ook is er de mogelijkheid om les te krijgen voor het beatboxen.
 


Zoek op regio en categorie in Neder-Betuwe

Een andere leuke mogelijkheid is om te kiezen voor een kano feestje. Dit is dan ook mogelijk vanaf een bedrag van al een paar euro per kind. Met dit feestje kun je door de stad gaan en lekker genieten van plezier op het water. Uiteraard kunnen de kinderen elkaar ook uitdagen voor een leuk wedstrijdje. Verder is het ook mogelijk om andere sporten op het land uit te voeren zoals bijvoorbeeld touw trekken. Wanneer jullie dan ook terug komen van de kano tocht zijn er naast het spelen ook voldoende mogelijkheden om nog even wat lekkers te eten en te drinken en de top dag te bespreken.