Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Hattem

Hattem is een sprookjesachtig stadje, wat een scala aan mogelijkheden te bieden heeft. Gezellige terrassen, klompvaren in het Apeldoorns kanaal en een mooie stadswandeling maken, zijn een aantal bezigheden die je als volwassene zeker gedaan moet hebben wanneer je Hattem bezoekt. Wil je echter een kinderfeestje houden op deze nostalgische plek dan zijn er leuke mogelijkheden om kinderen te vermaken. Hattem staat bekend om zijn middeleeuwse pandjes in de binnenstad en het Dikke Tinne festival. De Dijkpoort is een alom bekende stadspoort die in vroegere jaren werd getekend door Anton Pieck. Deze kunstenaar heeft in Hattem zijn voetsporen wel verdiend. Er is zelfs een Anton Pieckmuseum dat door zowel volwassenen als kinderen kan worden bezocht.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Hattem

Kinderen kunnen zich in Hattem prima vermaken in o.a. het Anton Pieckmuseum maar ook het bakkerijmuseum. Het bakkerijmuseum heeft samen met restaurant de Ridderhof een leuk arrangement samengesteld.
Eerst naar het bakkerijmuseum
Het leukste bakkerijmuseum van Nederland heeft de mogelijkheid om op woensdagmiddag of zaterdag een kinderfeestje te vieren. Samen met een echte bakker, ga je met je vrienden en vriendinnen aan de slag om de lekkerste koekjes te bakken. Elk kind krijgt een bakkersmuts op en een schort voor, om samen aan de slag te gaan. Voorafgaand is er een spannende speurtocht door het museum en kom je zelfs in de tunnels onder Hattem. De baksels die je maakt krijg je mee naar huis om te laten proeven aan je ouders. Een drankje staat na de speurtocht voor iedere kleine bakker klaar en natuurlijk krijgt de jarige een leuk cadeautje mee naar huis.


Zoek op regio en categorie in Hattem

Bakken en smakken
In de buurt van de bakkerij bevindt zich de Ridderhof die lekkere pannenkoeken op het menu heeft staan. Er kan een kinderpannenkoek worden gegeten, glaasje limonade worden gedronken en een smakelijk dessert worden verorberd. Voordat de kinderen huiswaarts gaan mag er nog in een echte schatkist worden gegrabbeld. Dit arrangement duurt 2 uur en 30 minuten en kost 17,50 euro per kind. Het arrangement houdt in:
  • Bakactiviteit onder begeleiding
  • Ranja met lekkers
  • Kop koffie voor de volwassen begeleiders
  • Speurtocht
  • Cadeautje voor het jarige kind
  • Pannenkoek, ranja en dessert
  • Grabbelen in de schatkist