Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Harderwijk

 
Komt de verjaardag van je kind dichterbij en ben je dringend op zoek naar een kinderfeestje in Harderwijk? 
Harderwijk, of Harderwieck, zoals de ingezetenen hun woonplaats benoemen, ligt in de provincie Gelderland. Harderwijk heeft als één van de grootste toeristentrekkers in Nederland, het Dolfinarium. Ook telt dit schilderachtige stadje een honderdtal rijksmonumenten. Wie Harderwijk bezoekt maakt kennis met de middeleeuwse ommuring, de Vischpoort. Een nog authentiek monument, wat elke Harderwieker één van de meest aantrekkelijke monumenten van hun stad vinden.
Harderwijk is een Hanzestad, gelegen aan het Wolderwijd. Er wordt dus veel watersport beoefend. Deze stad heeft ongeveer 42.000 inwoners, waarvan zo'n 3500 mensen in de buurtgemeenschap Hierden woont. Hierden heeft een prachtig wellnesscentrum waar het voor de volwassenen goed toeven is.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Harderwijk

Wat is er nu aantrekkelijker voor kinderen om een feestje te vieren in een park met dieren. Harderwijk is voorzien van één van de mooiste zeedierenparken ter wereld. Dit park biedt vele mogelijkheden om samen met kinderen een groots feest te vieren. Wat te denken van een ontbijt met dolfijnen of het slapen met dolfijnen. Zo'n kinderfeestje is best kostbaar, maar onvergetelijk. Er zijn mogelijkheden om dolfijnen en zeeleeuwen van dichtbij te ontmoeten. Hoe leuk is dat! Alle informatie kan gevonden worden op de website.


Zoek op regio en categorie in Harderwijk

Een speelparadijs is altijd een goed plan om met kinderen een kinderfeestje te vieren. Harderwijk beschikt over een geweldig speelparadijs wat vanaf het moment dat je binnenkomt, jij als jarige direct in de belangstelling staat. Lekker eten en drinken en bij een verjaardag hoort een cadeau. Eindeloos speelplezier in de in- en outdoorspeeltuin. Er zijn een aantal gezellige arrangementen speciaal voor kinderfeestjes. Tot 18.00 uur kan er volop genoten worden van dit speelparadijs.
Actief bezig zijn
Bootcamp is er niet alleen voor de volwassenen aantrekkelijk om te doen, maar ook voor kinderen. Hoe leuk is het om een kinderfeestje te organiseren met sportieve, uitdagende trainingen. Bootcamp betekent lekker bewegen en veel lol hebben. Bootcamp activiteiten zijn o.a. touwtrekken, balspel, estafette of autobanden tillen. Een bootcamptraining wordt altijd begeleidt door ervaren trainers. Je mag zelf als ouders een geschikte locatie bedenken. Camouflage schmink zorgt voor hilarische taferelen. Bootcampfeestjes zijn mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar en geschikt voor groepen van 4 tot 20 personen.